• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Danas malo bazam po resortu u Greciji i vidim da je kompleks izbrazdan ovakvim ruterima... Ne znam koliko ih ima i gde su postavljeni...
  • ilbb
    ilbb je odgovorio(la) u temi Preporuka za procesor.
    Ja bi prvo to napajanje od 3900din, za nešto od bar 10000 din (650/750W).
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Rgb uvek mozes da ugasis tako da ako je dobra cena ne razmisljaj.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Preporuka za procesor.
    Znam, nego postavio sam ovde pitanje da odgovori neko ko je probao nešto slično, a i hoću da čujem mišljenja živih ljudi. ;) Recimo...
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Preporuka za procesor sa Like Like.
    To će ti jutjub razgonetnut za sekund, samo ukucaj pcie 3 vs 4 gen fps. Ja nikad nisam gledao koji je gen šta, preko toga deru ovce...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Preporuka za procesor sa Like Like.
    To će ti jutjub razgonetnut za sekund, samo ukucaj pcie 3 vs 4 gen fps. Ja nikad nisam gledao koji je gen šta, preko toga deru ovce...
  • ilbb
    ilbb je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Preporuka za procesor sa Like Like.
    Prodaj RX6600 i dodaj za RX6800 ( 270e ) + neki novi PSU. Kasnije promeni procesor. Ne znam ni šta će ti 64gb rama, predložio bih ti...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Preporuka za procesor.
  • ilbb
    ilbb je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Preporuka za procesor sa Like Like.
    Bolji cpu ti ništa neće doneti, jači GPU + PSU, pa kasnije menjaj CPU, a možda i na AM5. Sad prodaj ram + gpu+ stari psu pa uloži sve.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Preporuka za procesor.
    Koliko je isplativo ulaganje u pcie 4.0 grafičku i procesor ako je matična ploča pcie 3.0 x4 ?
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Sigurnosne kamere sa Love Love.
    Sutra dolazi ova Imou ali 3+5 tj 8mp. Pa javljam kakva je.
  • voodoons
    voodoons je reagovao(la) na Vule poruku u temi Automobili sa Like Like.
    Dosta je vala bilo cepanja puta, verovatno i previše :D A u međuvremenu se i deca izrodila, tako da, ovo je segment, koncern i oprema u...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Preporuka za procesor sa Like Like.
    Bolji cpu ti ništa neće doneti, jači GPU + PSU, pa kasnije menjaj CPU, a možda i na AM5. Sad prodaj ram + gpu+ stari psu pa uloži sve.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Preporuka za procesor.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    2x48GB 6000mhz CL32, dobar je, al nije kit...
Vrh