• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Nisi pokledao klip, smehotresno je, nije ozbiljna tema.. Pričao " čovek parfem" kako nikako ne treba prskati ispod pazduha, eno...
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Sto se tice Yutjubera, kod nas su najpopularnija dvojica Viktor (Covek Parfem) i Lazar (Parfemicar). Viktor sada nije ni bleda senka...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ako ti treba moze da znaci, sad mozda nece raditi na deklarisanoj brzini, kod mene na poslu konfe su 14900k sa 4x32gb(128gb)ali rade na...
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Parfemi i toaletne vode sa Like Like.
    Meni ovo ok, probah pre jedno mesec dana, nemam pojma ništa o parfemima, ali čitam redovno šta pišete, svakako se note menjale kako je...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Što se tiče parfema, evo vam onog stručnjaka što ih kod nas krenuo promovisat : https://youtube.com/shorts/DvnQjCtjDjA
  • LiDragon
    LiDragon je ažurirao(la) status.
    Nisko je zakon. :)
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Mada je prodat wifi ogranak MTS-u, ne ceo Orion po ovome.
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Radjen po Erba Puri/Kirke, to su jedni od najkoriscenijih parfema. Nema greske sa Dubai klonovima, jeftino a pouzdano dobri.
  • Novatech
    Novatech je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Parfemi i toaletne vode sa Like Like.
    Meni ovo ok, probah pre jedno mesec dana, nemam pojma ništa o parfemima, ali čitam redovno šta pišete, svakako se note menjale kako je...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A ja danas uzeo ZTE ruter za Beotel.:thumb: Dignu li cenu odoh u A1.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    https://n1info.rs/biznis/telekom-srbija-kupuje-orion-telekom-wifi-i-beotelnet-isp/komentari/
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je pokrenuo(la) novu temu.
    1) Lično Beograd. 560e. Ryzen 5600X B550 Gaming XV2 3600mhz CL16 16GB HyperX RGB 6700XT 12GB Fighter 1TB Samsung SSD 650W Gigabyte...
Vrh