• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    gurno sam ga dole u cosak iza stola, ne znam ni da postoji.... edit: da ima providnu stranicu, gledala bi u zid i uticnicu :D
    • image_2025-07-28_17-52-55-590.jpg
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nikako. Dao mu negativnu, kp mu blokirao nalog. Nemam živaca da se povlačim po sudu za 4.000 rsd, a mislim da ne mogu ni da tužim za...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Prolece93 poruku u temi Procena konfiguracija i komponenti sa Like Like.
    Ovo jos uvek nije okaceno na kp interesovalo me je samo koja je realna cena da trazim za kompletan racunar da bi na sve to jos malo...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Procena konfiguracija i komponenti sa Like Like.
    Ostavio sam kućište ako opet budem sklapao desktop. Pošto su ventilatori DC a ne PWM, njih sam prodao za nešto manje od 30 evra. Sledeći...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nikako. Dao mu negativnu, kp mu blokirao nalog. Nemam živaca da se povlačim po sudu za 4.000 rsd, a mislim da ne mogu ni da tužim za...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ni ja nisam bio zadovoljan zvukom, nikako nisam mogao da namestim da mi konkretno razgovor u emisijama bude razgovetan, na kraju sam...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    :wtf::welcome: Čuj zatvorena stranica.. pa bolje da nisi kupio kompjutor.
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    Ne razumem analogiju. Razumem da je tesko danas naci normalno kuciste, sve su akvarijumi bez ribica.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Procena konfiguracija i komponenti sa Haha Haha.
    Taj Veselin koga pominjete ne prodaje deo po deo, već šraf po šraf, ventilator po ventilator :D
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Procena konfiguracija i komponenti sa Like Like.
    Kompletan računar manje košta (jeftinije se prodaje), jer ga ne prodaješ, kao što kažeš 2 meseca, a kupac kupi i nešto što mu he treba...
  • Vule
    Vule je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Dosta je vala bilo cepanja puta, verovatno i previše :D A u međuvremenu se i deca izrodila, tako da, ovo je segment, koncern i oprema u...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Sad Sad.
  • Vule
    Vule je reagovao(la) na Typhoon.X poruku u temi Automobili sa Haha Haha.
    Ccc, od nasviranog italijana koji cepa put sa manuelnim, do nemackog porodicnog tenka sa automatikom... Propo covek :d
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kako je prošlo ono sa napajanjem ? Prijava ?
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Procena konfiguracija i komponenti sa Haha Haha.
    To bi bilo otprilike kao da odeš u Pariz i ne okačiš na druš mreže sliku pored ajfelovog tornja. Džabe si krečio ako nije providna...
Vrh