• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nisam hteo da bušim pločice u kabini, a i zbog same vlage, ovo mi je idealno rešenje.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nisam hteo da bušim pločice u kabini, a i zbog same vlage, ovo mi je idealno rešenje.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Typhoon.X poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Meni na poslu bome ova nano drzi jednu strujnu letvu zalepljenu za metalnu nogu stola, a drugu ispod stola sa 9 mesta, mogao bi da visim...
  • R1zl4
    Pa uglavnom sve su dobre, bitno je da nalegne celom površinom lepljenja na oba predmeta. Lepio sam čak i neku policu u tuš kabini, baš...
  • R1zl4
    Ne sećam se više koja je tačno oznaka bila, ali gledaš da je sunđerasta, i nebitan je proizvođač, biraj 3m, Bison, Schuller. Imaš u...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Water cooling gallery.
    Cevi ili creva?
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    https://www.enroll.rs/shop/3m-industrijski-proizvodi/3m-duplolepljiva-traka/3m-vhb-4611f-6mm Treba samo naći manje pakovanje...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Water cooling gallery sa Haha Haha.
    :rotf: Džabe znao bih da su cevi unutar kućišta nesimetrične...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Water cooling gallery.
    :rotf: Džabe znao bih da su cevi unutar kućišta nesimetrične...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Imaš 3m one kao sunđer, držale su 2+ godine aluminijumsku, ritalovu strujnu letvu od 8 mesta, na kraju jedva odlepio.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Može link?
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    https://www.kupujemprodajem.com/nega-i-licna-higijena/oprema-za-brijanje-i-sisanje/masinica-trimer-kemei-km-2299-km-2296-km-2293/oglas/17...
  • R1zl4
    Imaš 3m one kao sunđer, držale su 2+ godine aluminijumsku, ritalovu strujnu letvu od 8 mesta, na kraju jedva odlepio.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Kome treba mašina za bradu, a može i za kosu.. doduše primarno je precizni trimer, dok su kliperi za dužu kosu. ( Imaju i Kemei odlični...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    https://www.kupujemprodajem.com/nega-i-licna-higijena/oprema-za-brijanje-i-sisanje/masinica-trimer-kemei-km-2299-km-2296-km-2293/oglas/17...
Vrh