• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Današnje probe: - Mancera Instant Crush - Chaos in the Ocean - JPG Le Male Absolu - Armani ADG EDT Prvi ispario Armani što nije ništa...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na peja81 poruku u temi I7 6700 vs R5 3600 sa Like Like.
    Ako je plan da se uloži do 200e i onda da se ne dira ništa duže vreme i meni je logičnija kupovina 6600XT. Nije da taj komp ne vredi...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Gaming nostalgija sa Haha Haha.
    Tad nije ni bila struja kad si ti išao u školu.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Uruk Evo ti kuciste koje se slaze uz taj tvoj live mixer...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi I7 6700 vs R5 3600.
    Upravo tako. Ako covek nece imati tipa za par meseci opet da pukne 200€ za bolji GPU imace dva osrednja kompjutera umesto jedan bolji...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi I7 6700 vs R5 3600.
    Ako je plan da se uloži do 200e i onda da se ne dira ništa duže vreme i meni je logičnija kupovina 6600XT. Nije da taj komp ne vredi...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi I7 6700 vs R5 3600.
    Vredi ali je puno bolje uloziti 200€ samo u GPU. Zato sto je jedan strimer i to ne bas tako naivan strimer, dugo igrao gotovo sve sto je...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Gaming nostalgija.
    Tad nije ni bila struja kad si ti išao u školu.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Gaming nostalgija.
    • 4297334-premier-manager-ninety-nine-windows-front-cover.jpg
    • Winning Eleven 4 Cover.jpg
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Uruk Evo ti kuciste koje se slaze uz taj tvoj live mixer...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Mislim da previse idete sad u offtopic. Kome se igra nek igra kome ne nek zaobidje :troll: Meni je sigurno bolje da igram izmisljenu...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Mare1389 poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Sovjeti su bas bili fini prema nasim zenama pri oslobadjanju Jugoslavije... Propagande ce uvek biti, nebitno cija je.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Odigraj neces se pokajati. Ko hoce onako da kazem vise filmsku grafiku koja je ne znam kako da se izrazim meksa ajde da tako kazem, da...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Mislim da previse idete sad u offtopic. Kome se igra nek igra kome ne nek zaobidje :troll: Meni je sigurno bolje da igram izmisljenu...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Haha Haha.
    Ne znam kakva je samo kažem - ako je takva, ali ima i dobrih igara sa dobrom pričom, a da nisu propaganda. Ja ugasim film, obrišem igru...
Vrh