• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    NSPlus...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    A sto vam toliko smeta to probijanje? Cemu ta razmazenost? Do skora gledali TV Palmu s brdo snega, a sad smeta probijanje :rolleyes...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Novatech poruku u temi Gaming nostalgija sa Like Like.
    Sta ste igrali kao ludi u srednjoskolskim danima? Koje su to igre zbog kojih je skola delovala kao vecnost i zbog kojih ste trcali da se...
  • Novatech
    Novatech je pokrenuo(la) novu temu.
    Sta ste igrali kao ludi u srednjoskolskim danima? Koje su to igre zbog kojih je skola delovala kao vecnost i zbog kojih ste trcali da se...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Preteruje se
  • P
    peja81 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Like Like.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A jbg i da imam OLED monitor mesec dana, pa da se vratim na ovaj bio bi mi problem.. I da imam mečku belu lađu, pa da se vratim u...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne smeta ni meni. Evo upravo igram PUBG na monitoru koji ima fenomenalni staticki kontrast jedva 700:1 mozes da zamislis. + IPS koji ima...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Svako ima svoje prioritete, i gde je picajzla, a gde ga boli racku :troll: I ja bih recimo sad dok gledam u ips monitor radije primetio...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Svako ima svoje prioritete, i gde je picajzla, a gde ga boli racku :troll: I ja bih recimo sad dok gledam u ips monitor radije primetio...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ko je rekao da ne vidim razliku? Ne izvrci, nisi na informeru :d Vidim bre razliku, ali mi ne smeta IPS. Mada iskreno... najiskrenije...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Odlicna komparacija moram priznati. Samo sto bi u realnosti bilo kao da ebes neku ribu zgodnu od 165 cm sa 59kg (primera radi one sto...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Odlicna komparacija moram priznati. Samo sto bi u realnosti bilo kao da ebes neku ribu zgodnu od 165 cm sa 59kg (primera radi one sto...
Vrh