• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Na sve generalno. Ali da, ovde konkretno govorim o probijanju osvetljenja. Jednostavno neko ko igra (koristi monitor) u mracnoj...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Retina? :PP
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Koliko monitora ti imaš? :)
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Obično kupim pa prodam posle mesec.. I mehaničke tastature isto. Monitori naravno polovni sa KP, retko nov. ( Kao da radim recenzije...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Meni je prethodni monitor radio 17 godina, al brate... 4:3, jednostavno sam ga morao promneniti, iako je radio. Ne znam ni koja je...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Slažem se. Što se tiče monitora - toga ima itekako. Pre nam je 60hz bio normalan, sad svima secka i bode oči sve ispod 120hz.. Ja to...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Slažem se. Što se tiče monitora - toga ima itekako. Pre nam je 60hz bio normalan, sad svima secka i bode oči sve ispod 120hz.. Ja to...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Na sve generalno. Ali da, ovde konkretno govorim o probijanju osvetljenja. Jednostavno neko ko igra (koristi monitor) u mracnoj...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Nema me ceo dan i ovde haos. Red paketomata red @Veselin -a i mini leda, retine i drugih s ranja :D Sto se paketomata tice ja ne zelim...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Problem je u tome sto postoji jako mali broj Mini Led monitora koji valjaju necemu. Jedan od najboljih je Samsung Odyssey G7 ali problem...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Prednost QD-OLED panela je zivlje i zasicenije bolje i nesto veca vrsna osvetljenost tj. vise nits daje od WOLED-a. Mane QD-OLED panela...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Koji beahu kanal ono bio (privatnjak neki) 90tih sa brdo snega,ali zato filmski maraton..dal beše petkom,subotom..Arnold i ostali... To...
Vrh