prashinar
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 27.03.2011.
- Poruka
- 198
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Celeron G1820 2.7GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-B85M-D3H
RAM:
2x4gb Crucial Balistic 1600MHz
VGA & cooler:
MSI 5850TFII 1gb ddr5
Display:
Phillips 230 OC + Samsung 940N
HDD:
Hitachi 500gb
Sound:
Logitech X230 2.1 & Oticon Sumo Xp
Case:
Chieftec
PSU:
TT 630W
Mice & keyboard:
Logitech Internet Keyboard + Logitech MX518
Internet:
SBB Fiber duo 30/6mbs
o7
Problem je sledeći:
Na VOX LCD TV-u s vremena na vreme je počeo da se gubi zvuk posle nekog vremena. Ili se potpuno izgubi, ili krene da prekida u nekom vremenskom razmaku. TV je, naravno, davno izašao iz garancija.
E sad, pokušavao sam da spojim LG DVD plejer i da preko njegovih zvučnika pustim zvuk za TV-a. Naravno, bezuspešno. Imam kabl sa činčevima, i standardno sam povezivao. Belo-belo, crveno-crveno. Žuta boja je, ako se ne varam, za video?
Evo slika ulaza i izlaza na TV-u i plejeru.
Na daljinskom od plejera prebacim na AUX, ali dobijem samo šuštanje. Takođe, na daljinskom ima i dugme TV sa zvezdicom, ali nema nikakve rakcije kada ga stisnem. Gde grešim?
Problem je sledeći:
Na VOX LCD TV-u s vremena na vreme je počeo da se gubi zvuk posle nekog vremena. Ili se potpuno izgubi, ili krene da prekida u nekom vremenskom razmaku. TV je, naravno, davno izašao iz garancija.
E sad, pokušavao sam da spojim LG DVD plejer i da preko njegovih zvučnika pustim zvuk za TV-a. Naravno, bezuspešno. Imam kabl sa činčevima, i standardno sam povezivao. Belo-belo, crveno-crveno. Žuta boja je, ako se ne varam, za video?
Evo slika ulaza i izlaza na TV-u i plejeru.
Na daljinskom od plejera prebacim na AUX, ali dobijem samo šuštanje. Takođe, na daljinskom ima i dugme TV sa zvezdicom, ali nema nikakve rakcije kada ga stisnem. Gde grešim?
Prilozi
-
416,4 KB Pregleda: 307
-
401,3 KB Pregleda: 323
-
357 KB Pregleda: 233