frozensun
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 13.01.2018.
- Poruka
- 285
- Rezultat reagovanja
- 20
Moja konfiguracija
Pozz ljudi.Pre koji mjesec kupio sam gore navedeni model, ali je došla u defektnom stanju (video, slike u proilogu).Ovde gde su krugovi nedostaju šarafi i backplate se pomiče.
Karta je srećom ispravna ali ovo je nedostatak.Lik koji mi je prodao istu me ispoštovao naručio je šarafe razne za PC uredjaje i oni su došli ali ja nisam siguran koje šarafe da stavim a da pri tomr ne oštetim PCB karte.
Šaljem sliku oznaka šarafa.
Isto tako postavit ću od lika kojeg sam pitao, on je imao GTX 1070 Ti i slikao mi je kakvi su šarafi ubačeni.
Naime meni nije jasno šta se ovde dogodilo, odnosno šta je dovelo do ovakvog "masakriranja" karte, šta su joj uradili.
Eto samo me zanima koje šarafe da probam staviti i dotegnuti a da ne oštetim PCB karte.
Izvinjavam se što je video naopako, tako je snimljen.
www.youtube.com
Karta je srećom ispravna ali ovo je nedostatak.Lik koji mi je prodao istu me ispoštovao naručio je šarafe razne za PC uredjaje i oni su došli ali ja nisam siguran koje šarafe da stavim a da pri tomr ne oštetim PCB karte.
Šaljem sliku oznaka šarafa.
Isto tako postavit ću od lika kojeg sam pitao, on je imao GTX 1070 Ti i slikao mi je kakvi su šarafi ubačeni.
Naime meni nije jasno šta se ovde dogodilo, odnosno šta je dovelo do ovakvog "masakriranja" karte, šta su joj uradili.
Eto samo me zanima koje šarafe da probam staviti i dotegnuti a da ne oštetim PCB karte.
Izvinjavam se što je video naopako, tako je snimljen.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
Prilozi
-
1 MB Pregleda: 8
-
1,1 MB Pregleda: 8
-
687,4 KB Pregleda: 8
-
842 KB Pregleda: 8
-
726,3 KB Pregleda: 9
-