Steamroller
Moderator
- Učlanjen(a)
- 22.01.2011.
- Poruka
- 9.655
- Rezultat reagovanja
- 17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
- Urednik
Radim drugaru komp.... i matična se ponaša zanimljivo. U pitanju je P4P800-X, ploča koja uvek kaže da su loša bios podešavanja kad se išteka iz struje. U prevodu "simptomi" prazne 3v baterije. Ali ja sam izmenjao 3 baterije i sa svakom je ista priča... Ja nisam mogao da verujem da su mi sve tri baterije prazne pa sam uzeo unimer u ruke. 3.02v, 3.02v, 3.23v....Nijedna baterija nije nova, ali barem jedna treba da bude ispravna, ona koju sam izvadio iz socket A mašine koja je isto kod mene. Da li ima šanse da zahteva bašbaš novu bateriju ili je nešto drugo u pitanju? Džamper za clr cmos je na mestu, skinuo - vratio, sve isto.
Druga zanimljiva stvar je da power indikator led uvek svetli. Power led pinova na matičnoj ima 3, dakle + - -. Originalno je nakačeno ovako + - -, ja sam probao ovako + - - ali tako nije hteo ni da svetli uopšte. What to do?
Druga zanimljiva stvar je da power indikator led uvek svetli. Power led pinova na matičnoj ima 3, dakle + - -. Originalno je nakačeno ovako + - -, ja sam probao ovako + - - ali tako nije hteo ni da svetli uopšte. What to do?