• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Yahoo mail problem

Maj

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.08.2013.
Poruka
154
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ne mogu da pristupim Yahoo mailu jer sam zaboravio lozinku pa me zanima da li postoji nacin da povratim svoju email adresu. (Ono sto je najzanimljivo u celom slucaju jeste to sto svaki put kada pristupim sajtu Yahoo uredno ispise moju email adresu sto znaci da me je prepoznao ali i dalje uporno trazi lozimku.) Procitao sam Help i izgleda da je problem u tome sto bez obzira sta stiklirao oni izloguju korisnike posle dve nedelje sto je glupost jer mom kompjuteru ne pristupa niko sem mene.

If you check the "Keep me signed in" box, you can stay signed in to Yahoo! on this computer for up to 2 weeks or until you sign out. To protect your personal information when you access some Yahoo! services, we may ask you to enter your password again.

Da li postoji nacin da povratim svoju email adresu.
 

Darko

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
10.05.2009.
Poruka
1.567
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 4770k @ 4.3Ghz + Noctua NH-D14 / Bitfenix Recon
Motherboard:
Gigabyte G1.Sniper 5
RAM:
32GB G.SKILL TridentX DDR3-2400 CL10
VGA & cooler:
Asus GTX 980 Strix
Display:
3x Dell u2414h
HDD:
SSD Samsung 840 EVO 120GB + Samsung 840 EVO 1TB
Sound:
GB SB Recon 3Di @ Logitech Z906
Case:
Fractal Design Define XL R2
PSU:
Fractal Design Newton R3 1000W
Optical drives:
Samsung BluRay Ext
Mice & keyboard:
Corsair Katar + Corsair K70 RGB
Internet:
Netgear Nighthawk R7000 / Gbit
OS & Browser:
Win 7
Jedino ako si podesio 'tajno pitanje' ili im ostavio broj telefona ili imas bekap email. U svakom slucaju klikni na forgot my password pa vidi sta ti se nudi.

To sto se tebi desilo nije najgore sto je moglo da se desi. Yahoo ume da bude prilicno bezobrazan i trazi ne samo password za email nego i odgovore na ta 'tajna pitanja' u slucaju da promenis IP adresu. Zbog toga sam tokom mesec dana boravka u Beogradu morao da se sluzim stapom i kanapom odnosno da pravim VPN preko nemacke akademske mreze da bih pristupio mailu (jer sam ignorisao 'tajno pitanje' i stavio neke rasbudjilizovane klejbedzable kao odgovor). Nije Y! ono sto je nekad bio :(
 
Vrh