• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

WPI - Windows Post-Install Wizard

CAMEL

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.07.2010.
Poruka
283
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Postovani,

nakon pravljenja .cmd i .bat skripti za silent instalacije programa, naisao sam ne "problem" a to je da nekada moram da instaliram programe koje korisnik zeli tj. ne zeli. Recimo, po defaultu se instalira Firefox, ali korisnik hoce Operu itd itd itd... razumeli ste me.

Trazeci po netu, naisao sam na winbord (valjda) instalaciju win-a koja posle instalacije windowsa pokrece ovaj program WPI.

Naime, u tom programu se vrse podesavanja za silent instalacije programa, lepo programi mogu da se sortiraju u grupe, redosled kojim ce da idu programi itd...

Problem je sto ne radi, tj sto ja nesto ne radim kako treba. Ubacim programe sa switchevima kao iz skripte (koji rade kako treba) pokrenem i nece. Ponasa se kao da nisam uneo nikakve parametre.

Ukoliko neko hoce da se bakce ili pak vec koristi ovaj vid instaliranja programa neka me prosvetli gde gresim

http://www.wpiw.net/The_Dark_Side/home.html

Vrh