Vule
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 02.04.2009.
- Poruka
- 1.996
- Rezultat reagovanja
- 281
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 9800X3D / Arctic Liquid Freezer III 360
Motherboard:
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming Wi-Fi
RAM:
32GB Corsair DDR5-6000 CL30
VGA & cooler:
PowerColor 9070XT Red Devil Limited
Display:
ASUS ROG Strix XG32WCS
HDD:
Kingston Fury Renegade 1+2+2 TB
Sound:
Edifier R2000BT + Edifier T5
Case:
Lian Li 011 Vision Compact + ASUS TUF 120 x8
PSU:
Seasonic Focus GX 850W Gold PCIE5 2024
Mice & keyboard:
SteelSeries APEX 9 TKL / SteelSeries Rival 5
Internet:
Yettel 1000/500
Znam da postoji mnogo video klipova na ovu temu, sa poređenjima HDD-a i SSD-a i njihove brzine butovanja, restartovanja i tako dalje, ali sam hteo da i ja napravim jedan, sa najosnovnijom mogućom mašinom (vidi se u potpisu), čisto da ljudi vide da im ne treba 250-jezgarni procesor sa zilion terabajta rama na milion megaherca kako bi im sam sistem radio lepo i brzo.
Naravno, potrebe su različite i ne želim da pokrećem bilo kakvu raspravu o tome kome šta treba, samo da pokažem da i sa osnovnom konfiguracijom, sa jeftinim SSD-om mogu itekako lepe performanse da se imaju, pa ko se dvoumi da li da ga kupi ili ne, neka pogleda video
P.S. Snimao sam tosterom, crkla mi HD kamerica pa se izvinjavam na kvalitetu slike... I ne, video nije ubrzan, usporen ili editovan u bilo kom smislu, kako je prebačen sa tostera tako je uploadovan na JutUb
Naravno, potrebe su različite i ne želim da pokrećem bilo kakvu raspravu o tome kome šta treba, samo da pokažem da i sa osnovnom konfiguracijom, sa jeftinim SSD-om mogu itekako lepe performanse da se imaju, pa ko se dvoumi da li da ga kupi ili ne, neka pogleda video

P.S. Snimao sam tosterom, crkla mi HD kamerica pa se izvinjavam na kvalitetu slike... I ne, video nije ubrzan, usporen ili editovan u bilo kom smislu, kako je prebačen sa tostera tako je uploadovan na JutUb

Kod:
CPU & cooler: AMD A4-3400 FM1 & Noctua NH-L9a
Motherboard: AsRock A75-HVS
RAM: 2x4 GB Patriot PC1333
VGA & cooler: APU HD6410D
Display: LG W2243S
HDD: Mushkin SSD 60GB + Hitachi 2.5" 500GB
Case: MiniMod :)
PSU: LC Power 420H-12
Optical Drives: Samsung SH222B
Poslednja izmena od urednika: