Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pozdrav svima, trenutno imam Windows 10 i nisam zadovoljan sa njim, zeleo bih promeniti ali ne mogu da se odlucim izmedju Windowsa 7 i 8.1
Koji sistem biste mi Vi preporucili i zbog cega? Hvala
Zato sto mi je u pocetku radila dobro, inace isao sam na clean installation nisam preko updatea
Ali sada mi radi lose, prilikom normalnog rada desi se da zakoci da se crashuje nesto, u igricama mi je dosta manji fps nego na 8.1 sto mi je bio, dajem primer gta fps mi je na windows 10 nekih 50-60 i pada na 30 veoma cesto tako i u ostalim igricama je manji fps dok mi je na 8.1 isao na 70-90 i najvise sto padne je nekih 60 nikad ispod i ostale igrice su perfektno radile nisam imao dropove, i sam 8,1 je radio dosta brze i bolje nije crashovao palio se veoma brzo, dok windows 10 mi se u pocetku palio brzo sad znatno sporije.
Hvala na odgovoru
Iskreno ni Windows 10 meni nije toliko loš mada se držim Windowsa 7 (Ultimate ili Pro) jer mi se 8 i 8.1 iskreno ne svidjaju. Ipak svako ima pravo na svoje mišljenje. Ako ti 10 odgovara vrati se na njega, ako ne onda bi ti moj savet bio Windows 7.