dr.simche
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.11.2010.
- Poruka
- 82
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 8320E @ Cooler Master Hyper 212 EVO
Motherboard:
MSI 970A Krait Edition
RAM:
8GB Kingston HyperX Fury 1866 MHz
VGA & cooler:
ASUS AMD 7750 OC 1GD5-V2
Display:
ASUS VE228NR
HDD:
Kingston V300 120GB, WD 320GB + 500GB
Case:
Thermaltake V4 Black Edition
PSU:
Thermaltake Toughpower XT TPX-675M 675W
Mice & keyboard:
Logitech K360, Logitech M560
Internet:
SBB 100/6
OS & Browser:
Windows 10
Other:
LG G6
Ovo izgleda samo meni moze da se desava! Prvo mi je riknuo nov mis, uzeo sam stari i srusio sistem. Sve je bilo divno i krasno dok posle instalacije nekih programa i restarta mis nije hteo da klikne ni na sta drugo osim na desktop. I levi i desni klik rade na desktopu, drajver je instaliran, a od programa tu su avast, mozilla, aimp, kodeci i kmp jer ostatak i nisam mogao da instaliram. Sve instalirane programe i drajvere redovno instaliram tako da sumnjam da je u njima problem. Ne postoji nijedan konflikt hardvera, windows je instalirao sve apdejte, pa sada sumnjam da nije neki od njih napravio problem, mada je posle njihove instalacije sve neko vreme bilo u redu. Probao sam i neki mis od pre hrista, uredno instalira drajver ali ni njemu ne radi ni jedan taster, osim na desktopu. Kada uspem pomocu stapa i kanapa da otvorim neki program, explorer, klikom na njega kao da sam kliknuo van prozora. Taskbar isto, kao da mis i ne postoji. Sada sam napravio novi folder na desktopu i kada sam pokusao da ga "prevucem" u kantu, uredno ispise move to recycle bin, ali se nista ne desi, i dalje stoji tamo gde je kreiran. System restore ne pomaze.
U safe modu sve radi!
Izvinjavam se sto sam ovako histericno i nepovezano pisao jer sam bas bas ocajan, moram da zavrsim i predam sajt koji radim, a ovo ovo me sada ubija. Odradio bih ponovo sistem ali mi je veliko cimanje sada ponovo raditi bekap mozile, skidanje drajvera i programa pomocu tastature...
U safe modu sve radi!
Izvinjavam se sto sam ovako histericno i nepovezano pisao jer sam bas bas ocajan, moram da zavrsim i predam sajt koji radim, a ovo ovo me sada ubija. Odradio bih ponovo sistem ali mi je veliko cimanje sada ponovo raditi bekap mozile, skidanje drajvera i programa pomocu tastature...