AmperPsyTrance
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 02.09.2020.
- Poruka
- 18
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Psy
CPU & cooler:
Ryzen 5 2600x
Motherboard:
Aorus elite b450 v2
RAM:
16gb 3600mhz
VGA & cooler:
As rock rx 6600 xt
Zdravo Sekirashi.
Moje specifikacije
Aorus b450 elite v2, ryzen5 2600 x, rx 6600 xt, 16 gb rama na 3600.
Ovako, generalno igram esport igrice, posle nekih pola sata sat igranja, igra kresuje,
nekdada se desava kada udjem npr u Overwatch fps mi je 60,70,80 i posle 5 do 10 minuta fps ode na gore sve na maksimim kako treba, ali opet igra kresuje posle odredjenog vremena.
Nekada pocrni ekren, slika nestane (cuje se zvuk),nekada komp se restartuje sam.
Vratio sam se na win 10, sve ovo sto je navedeno , nema , ne desava se , sve sljaka kako treba.
Maticnu koju sam naveo nema taj tpm2.0....
Sada par pitanja za ljude s'foruma.
Da li je problem taj tpm2.0 koji nemam, da li bi nabavka tog cipa donela normalan rad na win11
ili jednostavno procesor ne moze na win 11, gazi ga vreme?
Srdacan pozdrav. Nemanja.
Moje specifikacije
Aorus b450 elite v2, ryzen5 2600 x, rx 6600 xt, 16 gb rama na 3600.
Ovako, generalno igram esport igrice, posle nekih pola sata sat igranja, igra kresuje,
nekdada se desava kada udjem npr u Overwatch fps mi je 60,70,80 i posle 5 do 10 minuta fps ode na gore sve na maksimim kako treba, ali opet igra kresuje posle odredjenog vremena.
Nekada pocrni ekren, slika nestane (cuje se zvuk),nekada komp se restartuje sam.
Vratio sam se na win 10, sve ovo sto je navedeno , nema , ne desava se , sve sljaka kako treba.
Maticnu koju sam naveo nema taj tpm2.0....
Sada par pitanja za ljude s'foruma.
Da li je problem taj tpm2.0 koji nemam, da li bi nabavka tog cipa donela normalan rad na win11
ili jednostavno procesor ne moze na win 11, gazi ga vreme?
Srdacan pozdrav. Nemanja.