Arrow
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.07.2016.
- Poruka
- 2.496
- Rezultat reagovanja
- 161
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 2600 / LC Power Cosmo Cool 120
Motherboard:
Gigabyte B450 AUROS Elite
RAM:
G.Skill SniperX 2x8GB 3000MHz
VGA & cooler:
Sapphire Nitro+ RX 570 4GD5
Display:
LG 21" IPS Full HD
HDD:
Kingston A400 240GB + WD Blue 500GB
Sound:
Genius SP-HF-160 / AKG K92
Case:
Redragon Grimlock GC-602
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Mice & keyboard:
A4Tech V7M + A4Tech Specter Claw / Redragon Harpe K503
OS & Browser:
Windows 10 64-bit, Opera
Pozdrav svima imam kratko pitanje ...
Trenutno imam racunar iz popisa i na grafickoj karti imam jos godinu dana garancije ..
GPU > AMD Radeon R7 370 2GDDR5 Powercolor PCS+
Problem je sto nemam garantni list vec kad sam je uzeo, polovnu preko KPa, dobio sam kopiju racuna i broj coveka da ako se ikada pokvari da ga pozovem ako ne uvaze samo kopiju ...
Razlog toga je sto je on uzeo celu masinu sklopljenu iz delova te mu je garancija na jednom papiru ...
Zanima me da li se vredi upustati u prodaju ove karte ? Razmisljao sam da je prodam za stotinak eura i dodam za GTX 1050 / 1050Ti ...
Trenutno imam racunar iz popisa i na grafickoj karti imam jos godinu dana garancije ..
GPU > AMD Radeon R7 370 2GDDR5 Powercolor PCS+
Problem je sto nemam garantni list vec kad sam je uzeo, polovnu preko KPa, dobio sam kopiju racuna i broj coveka da ako se ikada pokvari da ga pozovem ako ne uvaze samo kopiju ...
Razlog toga je sto je on uzeo celu masinu sklopljenu iz delova te mu je garancija na jednom papiru ...
Zanima me da li se vredi upustati u prodaju ove karte ? Razmisljao sam da je prodam za stotinak eura i dodam za GTX 1050 / 1050Ti ...