• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Vip - Blackberry Torch 9800 u prodaji

stoske

NC Magazin
Učlanjen(a)
13.04.2009.
Poruka
858
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Dell Studio 1737 - P8400
Motherboard:
Dell
RAM:
4GB
VGA & cooler:
ATi 3650 256 RAM
Display:
17" 1440x900
HDD:
1TB
Sound:
Integrisani HD Audio
Optical drives:
BluRay burner Slot-In
Mice & keyboard:
Dell
Internet:
Kablovski
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate
Other:
2Mpx camera

Vip je u svoju odličnu ponudu mobilnih uređaja uvrstio i novi Blackberry Torch 9800, prvi Blackberry smart telefon koji premijerno koristi dugo očekivani Blackberry 6 operativni sistem, uz kombinaciju ekrana osetljivog na dodir dopunjenog korišćenjem Blackberry tastature. Opremljen širokom izborom naprednih komunikacijskih i multimedijalnih karakteristika, sa nestrpljenjem očekivan BlackBerry Torch 9800 je idealan za socijalno umrežene korisnike i napakovan alatima koje vole poslovni korisnici.

Bez obzira da li će se odlučiti za pisanje teksta na kapacitativnom ekranu na dodir ili pomoću jednostavne za rukovanje BlackBerry tastature, ili će za surfovanje Internetom upotrebiti zumiranje dodirom ili preciznu navigaciju sa optičkim trackpad-om, BlackBerry Torch omogućava korisnicima da komuniciraju kako god požele.

Opširnije: http://www.ncmagazin.rs/gedzeti/mobilni-svet/1932-vip-blackberry-torch-9800-u-prodaji.html

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.798
Rezultat reagovanja
2.419
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
jel ljudi jos uvek kupuju ove uredjaje uprkos android/wm telefonima? Dugo nisam cuo da neko uopste prica o BB, a kamoli da zeli da ga kupi. Ovaj uredjaj konkretno deluje sasvim pristojno, barem meni koji sam pristalica fizicke tastature.

stoske

NC Magazin
Učlanjen(a)
13.04.2009.
Poruka
858
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Dell Studio 1737 - P8400
Motherboard:
Dell
RAM:
4GB
VGA & cooler:
ATi 3650 256 RAM
Display:
17" 1440x900
HDD:
1TB
Sound:
Integrisani HD Audio
Optical drives:
BluRay burner Slot-In
Mice & keyboard:
Dell
Internet:
Kablovski
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate
Other:
2Mpx camera
Ja znam dosta ljudi koji koriste BB, generalno business ljudi...

Licno ne razmisljam o BB, al kapiram poslovne ljude.

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.798
Rezultat reagovanja
2.419
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
ne razumem to oko poslovnih ljudi?! Mislis na to kao stvar prestiza poput skupog sata i zlatne igle?

Oki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.867
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Ne, nego onih koji bukvalno svaki chas kuckaju neke mejlove, drukaju ostale kolege shefu da se ne vidi preko mrezhe..naruchuju coke, i tako to... i odlichan je u samodobrani i prosto moderan je majke mi.

Sent via Razer tarantula na prodaju.

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.798
Rezultat reagovanja
2.419
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
sad tek ne kapiram. Sve to gore nabrojano moze i najprostiji telefon koji je van klase igracke. :/ npr nokia N ili E serija...

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Kupovinom BB telefona i kupovinom BIS usluge putem ugovora mozes pristupiti BB-ovom internet (BIS) servisu i putem njega slati mejlove, koristiti vazda nekih pogodnosti... Search :)

Oki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.867
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Hteo sam to da spomenem ali mi je zaista malo i muka od posla i likova koji ne umeju da podese exchange na svom bb-u.....

a postoji i BES usluga takojde..

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.798
Rezultat reagovanja
2.419
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Kupovinom BB telefona i kupovinom BIS usluge putem ugovora mozes pristupiti BB-ovom internet (BIS) servisu i putem njega slati mejlove, koristiti vazda nekih pogodnosti... Search :)
te "pogodnosti" su mi poznate. Ortak u USA ih placa oko 70$ mesecno. Veoma su "pogodne", dobijas interni messaging, advanced kalendar i pristup (ogranicen) internetu i nekom b$-u. Inace moras (bar je tako bilo ranije) da se koristis nekim forama i 3rd party browserom ako oces internet pristup van BB mreze.
zato mi i nije bilo jasno isprva zasto je covek pomenuo da je BB za poslovne ljude. Rekao bih da je svaki android based aparat, pa cak i iPhone, bolji od BB uredjaja i svih tih "pogodnosti". Ok, pre androida i iPhone-a BB jeste bio u vrhu po svemu, tad je bilo savrseno jasno gde i kako je BB pozicioniran na trzistu. Sada, kao sto rekoh, on izgleda lepo, verovatno je i kvalitetan i td. ali sumnjam da je bolji aparat (osim izgledom i izradom) od HD2 npr.

Oki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.867
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Pa sve stoji sto si rekao, ali takodje morash priznati da je BB ipak mnogo duzhe na sceni nego HD2 ili bilo koji HTC aparat... Nokia nije bila u tome do pojave serija E i N [ koja po mom mishljenju nema veze sa biznisom al ajde :] sto znaci da su ljudi od malte ne prvog BB-a do dan danas ostali verni brendu.. ne znam kako bolje i drugachije da objasnim... Microsoft Exchange postoji duzhi niz godina, a ljudi kod nas trenutno tek polako ulaze u to polje...poenta je da su BB uredjani "sync"-ovani sa BB-om od ranije, a to sada pokushavaju da probiju na nashe trzhishte. Tinejdzer sigurno necje furati ovaj mobilni telefon :wave:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.798
Rezultat reagovanja
2.419
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Naravno Oki, i sam sam rekao da je BB bio vrh pre pojave ovih novih. Sto se M$ exchange tice, nisam merodavan da to komentarisem, odnosno koja je upotrebna vrednost toga na mobilnom telefonu, a i uopste.

inace BB servis postoji kod nas vec odavno, imao sam kolegu koji je imao BB pa je placao neko vreme to, MTS-u valjda, nisam siguran, bese to pre 2 godine...

Oki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.867
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Ne bi verovao koliko se ms exchange koristi u svakodnevnom radu i poslovanju. Kod nas verujem ne toliko ali "preko"... pa svaka iole ozbiljnija i organizovanija firma ima svoj Sharepoint i Exchange Mail server u nekoj od web hosting kompanija i na taj nachin stvara komfornu atmosferu u samom poslovanju. Jednostavno je korishcjenje i u svakom momentu je "sve na izvolte" i samim time dok si u pokretu ili inostranstvu, dovoljno je da si pretplacjen na jednu takvu uslugu, i ti chak i ne morash da prichash preko mobilnog da troshish dragocene novce, vec kroz mail komunikaciju sa svojim kolegama zavrshavash sve.. Ti kilobajti koji se potroshe su sigurno jeftiniji od roaming razgovora ;)

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.798
Rezultat reagovanja
2.419
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
ok ali ta pretplata nije uopste jeftina. Imas skype na fonu, imas msn, imas...net na kraju krajeva. Sto se tice m$ exchange, sve to moze i bolje da se odradi na nix platformi. No dobro, ja ne bih vise u off.

rekoh da mi je ovaj BB lep, jos da ima android OS de bi mu kraj bio...

Vrh