Ne znam ja mislim da je lepo izbalansirano svidja mi se, jer magije su vise kao utility ali to je samo moje misljenjePreterali su sa granatama, teleportovanjem, raketama i ostalim glupostima. Očekivao sam da će akcenat biti na klasičnom oružiju a ovo je gde god da se pomeriš na***eš od nečega
Nista nece nadmasiti kantere to je igrica koja ce se uvek igrati, ali vredi je probati svakakoNisam ni probao igru , ali cini mi se odmah da to nije to. Cim nemate jednake mogucnosti na pocetku partije meni to nije to + trista efekata od tih moci itd itd...
Tesko da ce biti bolja od kantera.
Ne bih se slozio da nema dodirnih tacakaNajveći je problem što je ljudi uspoređuju sa cs-om, igra nema dotičnih tačaka sa istom, posebna je, i treba takva da ostane.
Mislim da će biti odlična kad konačno izađe u punoj verziji.
*****i, to sam juče i ja video.Odličan anti cheat od strane Riota. Ovog puta blokira neki cpuz fajl koji je zadužen za praćenje temperatura procesora itd, pa ne dozvoljava HWmonitoru da radi. Znači ne radi se o blokiranju nečega kad si u igri već dokle god je anti cheat uključen, što je po difoltu uvek. Za one koji nisu upućeni, anti cheat ne radi samo kad je igra uključena, već non-stop osim ukoliko se ne isključi u procesima, obriše, itd. Da bi se igrala igra posle mora ponovo da se instalira i restartuje sistem.
Odakle Riot-u smelost da njihov softver bukvalno blokira drugi softver na sistemu!?
Takodje, vec postoje citovi nadam se da ce to sankcionisati....*****i, to sam juče i ja video.
A što se Valoranta tiče, preturam i ima da uzmem top rank čim krene ranked
I treba kad su neodgovrna djubrad.Igrao sam igricumalo su preterali sa nekim stvarima malo kopiraju VALVE.