nemusne
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.07.2019.
- Poruka
- 10
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav, sekirasi i forumasi. Nedavno sam upgradeovao cpu i maticnu pa samim tim i morao DDR4 ram da uzmem. U pitanju je i5 8600k i Z370P D3 ploca, i HyperX predator (1x8gb) ddr 3000mhz. Takodje imam i 1060 6gb ako i to nekog zanima.
I sad, planirao sam ja od starta da uzmem 16gb, reko, sto da ne. Sad kad imam, valjalo bi upgrade koliko mogu. Ali nisam. Uzeo sam jedan stick i rekao mozda kasnije. I ovih dana sve se razmisljam da li uopste da upgradujem, da li mi treba tih 16gb za gaming?
Gledam benchmarkove, ali nema znatno boljih rezultata. Okej, bust u fps oko 3-5 fps mi ne znaci nista.
Koje su prednosti 16gb rama u odnosu na 8? Koristim povremeno kad mi treba Illustrator, photoshop, i tako te neke programe kad radim nesto.
Da li preporucujte jos 8gb za gaming (uglavnom) -
PUBG, Rust, GTA V RP, R6...
I sad, planirao sam ja od starta da uzmem 16gb, reko, sto da ne. Sad kad imam, valjalo bi upgrade koliko mogu. Ali nisam. Uzeo sam jedan stick i rekao mozda kasnije. I ovih dana sve se razmisljam da li uopste da upgradujem, da li mi treba tih 16gb za gaming?
Gledam benchmarkove, ali nema znatno boljih rezultata. Okej, bust u fps oko 3-5 fps mi ne znaci nista.
Koje su prednosti 16gb rama u odnosu na 8? Koristim povremeno kad mi treba Illustrator, photoshop, i tako te neke programe kad radim nesto.
Da li preporucujte jos 8gb za gaming (uglavnom) -
PUBG, Rust, GTA V RP, R6...