activated1
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 4.583
- Rezultat reagovanja
- 10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1
- Urednik
Hm vec sam zaboravio sta sam hteo da napisem koliko dugo cekam da mi izrade zadnju stranicu. Long storry short treba da mi saviju zadnju stranu za moj mod i mislio sam da sacekam dok sve ne bude gotovo pa tek onda da dizem temu, ali kako se to oteglo odlucih da postujem dosadasnji progres
Uglavnom ko sto rekoh u temi o HTPC-evima od kojekavih viskova hardvera sam skolopio HTPC, ali mi je bilo neprakticno da ga drzim u klasicnom desktop kucistu pa sam trazio neku alternativu. Kako su gotova resenja skupa pazairio sam neispravan Kenwood risiver i bacio se na posao
Pocetno stanje:
Potom izbusene rupe za plocu i generalna proba:
Jos malo busenja i napajanje je fiksno na donjoj ploci:
Home made USB header za front pannel. Komad plastike, rashodovan USB hub, lemilica, glue gun i viola:
Home made taster. Komad plastike, mikro prekidaci sa originalnog front panela, lemilica, super lepak, glue gun, dosta izgubljenih zivaca i solidan end pruduct:
USB Header i tasteri moutovani na front pannel:
Da tasteri na front pannelu ne bi bili samo za ukras morao sam da rashodujem svoju staru tastaturu i da se prihvatim lemilice, ali pre toga da popisem koja kombinacija konakata daje tastere koji meni trebaju.
First test, all hardware in everything connected
Experimentalna varijanta front pannela sa backlight varijantom tastera, od koje sam odustao posto se razmisljam o drugacijem resenju za ta dva tasera:
Sad mi ostaje jos da sacekam zadnju stranicu i da namontiram poklopac pa mogu da ga uglancam i ubacim u policu sa audio komponentama
Uglavnom ko sto rekoh u temi o HTPC-evima od kojekavih viskova hardvera sam skolopio HTPC, ali mi je bilo neprakticno da ga drzim u klasicnom desktop kucistu pa sam trazio neku alternativu. Kako su gotova resenja skupa pazairio sam neispravan Kenwood risiver i bacio se na posao
Pocetno stanje:
Potom izbusene rupe za plocu i generalna proba:
Jos malo busenja i napajanje je fiksno na donjoj ploci:
Home made USB header za front pannel. Komad plastike, rashodovan USB hub, lemilica, glue gun i viola:
Home made taster. Komad plastike, mikro prekidaci sa originalnog front panela, lemilica, super lepak, glue gun, dosta izgubljenih zivaca i solidan end pruduct:
USB Header i tasteri moutovani na front pannel:
Da tasteri na front pannelu ne bi bili samo za ukras morao sam da rashodujem svoju staru tastaturu i da se prihvatim lemilice, ali pre toga da popisem koja kombinacija konakata daje tastere koji meni trebaju.
First test, all hardware in everything connected
Experimentalna varijanta front pannela sa backlight varijantom tastera, od koje sam odustao posto se razmisljam o drugacijem resenju za ta dva tasera:
Sad mi ostaje jos da sacekam zadnju stranicu i da namontiram poklopac pa mogu da ga uglancam i ubacim u policu sa audio komponentama
Poslednja izmena: