GrizzlyKiller
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 15.08.2014.
- Poruka
- 2
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Evo otvaram temu,nakon sto sam dobrih 2 h isao po forumu i nisam naisao na nista slicno ovome.Dakle u cemu je preblem,svako vece dok su zimske (ne)prilike ja svoj racunar gasim i zatim kabal vadim iz struje(pretpostavljate i sami zasto i koliko puta je bilo:Jao Mile!!!) i sve je to radilo kako treba do prije dva dana,ukljucim kabal u struju i racunar se automatski sam pocne paliti ali se ne upali,samo mi DVD citac "steka" tj. pusta zvukove kao da negdje zapinje(pokusavao sam ga otvoriti na dugme,dodje do pola prvi put pa se vrati,do 1/4 drugi put,pa se vrati).Prvi put kad se desilo otisao sam do wc-a i kada sam se vratio on je normalno radio,ali sada drugi put sam budno bdio uz njega i nista... samo DVD citac steka.Sjetih se tada druga koji mi je pricao za slican problem(njemu se ni DVD nije pokretao,samo racunar cuti) i koji je kao ''rjesenje'' udario o kuciste racunara i on se normalno pokrenuo.Tada i ja svoj ''odvalih'' i on se pokrenu,jedino sto sam primjetio je da je ventilator na napojnoj podivljao.Inace ovo je prastari racunar Fujitsu-Siemens Esprimo sa odvratno malenim kucistem.
Sada ako mogu da vas zamolim da mi kazete sta moze biti problem,jer se normalno ukljucuje i iskljucuje dok je kabal u struji ali ako nestane struje ili ga ja istekam iz struje on se ne pali.
Veliki pozdrav
Sada ako mogu da vas zamolim da mi kazete sta moze biti problem,jer se normalno ukljucuje i iskljucuje dok je kabal u struji ali ako nestane struje ili ga ja istekam iz struje on se ne pali.
Veliki pozdrav