• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Toshiba 32" Full HD

ficha

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.02.2014.
Poruka
59
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Zanima me misljenje vezano za ovaj model LCD-a koji bi se koristio i kao zamena za PC monitor (obzirom da ima solidnu rezoluciju od 1920x1080) a da zvuk teram sa zvucne kartice racunara i audio jacka na TV cinceve. Cena je oko 300e.

Toshiba 32L2333(D)G - http://www.toshiba.rs/television/led/l2/

Kako vam se cini model? SMART opcije mi nisu preko potrebne, to je jedino sto ovaj primerak nema.

Moze li se u isto vreme preneti i zvuk sa audio jacka zvucne kartice na TV zvucnike zajedno sa PC slikom?

Kakva je slika preko PC VGA pri ovoj rezoluciji, da li je sve previse sitno ili je pak taman kako treba?

Fallen

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
30.08.2011.
Poruka
2.884
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
1. Cini mi se. :D Salim se, bez nekog detaljnijeg testa na netu, ne bih mogao da ti kazem nesto vise. Ako juris dobar TV koji ce ti sluziti kao monitor, probaj da nadjes Samsung LE32D550.
2. Nisam probao, ali najlaksi nacin je HDMI. Istovremeno imas i sliku i zvuk sa graficke kartice na TV i zvucnike.
3. Zaobidji. ;)

Vrh