• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ThinkCentre M90z osvojio prestižnu nagradu

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.837
Rezultat reagovanja
443
Moja konfiguracija

„iF product design award 2011"

Beograd - 23. decembar 2010.
- Kompanija Lenovo objavila je da je desktop računar ThinkCentre M90z osvojio prestižnu nagradu „iF product design award 2011" na Industrie Forum Design Hannover. Prestižnu nagradu ThinkCentre M90z je osvojio u konkurenciji 2.756 uređaja koje je prijavilo 1.121 učesnika iz 43 zemlje.

ThinkCentre M90z objedinjuje vrhunske performanse i sofisticiran dizajn
Lep i pametan, ThinkPad M90z je prvi all-in-one (AIO) desktop računar koji u elegantnom 23 inčnom monitoru objedinjuje vrhunske performanse tradicionalnog desktop računara i sofisticiran dizajn.

Opširnije...

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
Interesuje me kako je ovo prvi all in one racunar? iMac postoji vec godinama.

Drugo, sve je to super, ali nema "detaljnih" specifikacija, spominju se procesori, niti jedna tacna oznaka nekog od njih, spominju se hdd i ssd niti jedna onaka doticnih, spominju se bluetooth, wi fi, kamera, opet nikakvih detalja, grafika se ne spominje uopshte a vrlo je bitna za kompletan dozivljaj, ne spominje se kolicina i vrsta memorije, nema cene...

Pritom, danas kad sam shetao Ushcem, vidim HP otvorio radnju i zaista se prijatno iznenadio. Sve izgleda just fine. A na centralnom stolu maltene pljunuta ova mashina, cenu iskren da budem nisam zapamtio, a ne secam se ni da sam je video, poshto nisam bio impresioniran dizajnom ama bash uopshte ;)

:wave:

S

stalja

Guest
Pa racunar sa windowsom u startu. Kapiram da misle na to :)

Ako ne bude jeftin, čisto bacanje para u najavi.

Vrh