• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Thermaltake moding takmičenje (UK)

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.818
Rezultat reagovanja
421
Moja konfiguracija

Thermaltake u saradnji sa Bit-tech portalom organizuje takmičenje u modovanju pod nazivom Thermaltake UK Modding Trophy powered by SCAN. Učesnici su neki od najboljih britanskih modera (njih 5 konkretno), a oni su imali tri meseca na raspolaganju da kućište Core X31 pretvore u jedinstveno umetničko delo.

Opširnije...

Mi-Los

Banned
Učlanjen(a)
23.02.2016.
Poruka
331
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Thermaltake ima neka zgodna resenja, Urban serija mi je recimo OK za neku srednju klasu, ali nikada ne bi mogao da imam kuciste ili radim sa kucistem na kome samo sto ne pise Voleo bih da sam Caselabs.
Treba imati svoju ideju... Da li ste videli sta In Win radi... Razbio je i CORSAIR i Antec i sve zive sa idejama originalnim, pa ima tu jos 2-3 firme manje poznate koje isto imaju originalne stvari. Pa ovaj novi In Win 303, sto kazu da ce biti 80-100$, ono je ludilo.
Ima da ih prodaju samo tako, kakav CORSAIR, kakav Fractal Design... samo treba imati svoju ideju a ne gledati dve najskuplje marke ikone
Lian-LI i Caselabs i nuditi slicno samo od pleha.
Ili recimo Jonsboo, pazi to ime... da mi je neko rekao 2010-2011 pored onih Obsidiana i cuda smejao bi mu se, sada bi me bilo sramota da postavim neki Carbid pored njih.
Postideo bi se kao vlasnik... ali zato sto imaju svoje ideje.

Poslednja izmena:

neSSa

Modding Guru
Učlanjen(a)
15.08.2010.
Poruka
4.069
Rezultat reagovanja
2.580
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 5820k + EKWB
Motherboard:
MSI X99 Mpower
RAM:
16gb HyperX Predator 2666Mhz
VGA & cooler:
SLI - Asus GTX 770 dc2 + EKWB
Display:
Dell 27" IPS
HDD:
Transcend SSD 370s 256Gb RAID0
Case:
"MasterX5" project
PSU:
Cooler Master V1000
Optical drives:
ASUS external
Mice & keyboard:
A4Tech - mouse and keyboard
Internet:
Cable
Other:
PROJEKTI: https://www.facebook.com/sspcmodding
Lepo takmicenje, steta sto Srbije nigde nema na tim mapama takmicenja ali dobro....

Mi-Los - donekle si samo u pravu, ne zaboravi da se CL sam povukao i izvinio TT za optuzbe, s'druge strane to kuciste i ako je jako slicno nudi se po duplo nizoj ceni sto je jako lepo za ljude koji ne zele da preplacuju kvalitet...

Mi-Los

Banned
Učlanjen(a)
23.02.2016.
Poruka
331
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Caselabs se povukao jer nema pare da ide na skupa sudjenja sa firmom koja sada ima verovatno 1000 zaposlenih.
Drugo oni nisu ukrali patent, oni su samo napravili kuciste slicnog dizajna koje nije ni prineti Caselabs kucistima i samo moze da doprinese da takav tip kucista dosadi. Sto Caselabs ne bi dozvolio sa svojim kvalitetom i dizajnom. Pa napravili su oni i onaj Wall Mounted posle Lian-Lia.
Kada je Lian-Li predstavio one stolove i WallMounted kucista posle toga su oni izbacili WallMounted.
Nije Caselabs nikako mogao da dobije to sudjenje ako se samo malo razlikuju, ali se to ne radi. Mislim kupci ne vole, video sam par puta kada se neko kuciste skupo pojavilo oni se zezaju Ja cekam Thermaltake verziju bice jeftinija.

neSSa

Modding Guru
Učlanjen(a)
15.08.2010.
Poruka
4.069
Rezultat reagovanja
2.580
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 5820k + EKWB
Motherboard:
MSI X99 Mpower
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell 27" IPS
HDD:
Case:
"MasterX5" project
PSU:
Cooler Master V1000
Optical drives:
ASUS external
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
Other:
Upravo si potvrdio ono sto sam i ja napisao, pritom velika je mogucnost da se na trzistu pojave jako slicni proizvodi bez zadnjih namera samih proizvodjaca tako da to ne smatram problemom kojim se u tom smislu nepotrebno blati kompanija TT!

Medjutim, dosta si subjektivan sto se tice svega ostalog, sto se tice CL nismo ga imali ni ti ni ja da bi sudli o njemu, to sto se moze povatati po netu je sasvim drugacija predstava od one kada to isto imas ispred sebe, bez obzira na funkcionalnost obicna "kutija" kao i mnoge druge koje su vec uglavnom dosadile ali su nekome zbog funkcionalnsti i dimenzija potrebne...

Nego nije to tema, sta ti imas da kazes povodom ovog modding takmicenja?

Mi-Los

Banned
Učlanjen(a)
23.02.2016.
Poruka
331
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Ma moze da se vidi sa slika u vecoj rezoluciji o cemu se radi.
Par video klipova sam gledao kako ga sastavljaju pa se i cuje zvuk dok sastavljaju, vidi se da je bruka.
Samo veliki su, a ja hocu da predjem na neko manje kuciste, idealno da prihvata E-ATX ali da je velicine kao za mATX.
Na prvi pogled kada ga pogledas spolja da je mali kao za mATX a unutra da se vidi da moze i velika ploca za svaki slucaj da stane.
Kao sto je recimo Silverstone Raven RV05, ali ne takav izgled... On je malecki a stane i velika ploca.
Ima sada par verzija sa napajanjem iza, pa mozda takvo neko manje, ne bih mogao tako lako da se odlucim na mATX da prima samo mada ni to nije lose.

neSSa

Modding Guru
Učlanjen(a)
15.08.2010.
Poruka
4.069
Rezultat reagovanja
2.580
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 5820k + EKWB
Motherboard:
MSI X99 Mpower
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell 27" IPS
HDD:
Case:
"MasterX5" project
PSU:
Cooler Master V1000
Optical drives:
ASUS external
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
Other:
Ma moze da se vidi sa slika u vecoj rezoluciji o cemu se radi.
Par video klipova sam gledao kako ga sastavljaju pa se i cuje zvuk dok sastavljaju, vidi se da je bruka.
Samo veliki su, a ja hocu da predjem na neko manje kuciste, idealno da prihvata E-ATX ali da je velicine kao za mATX.
Na prvi pogled kada ga pogledas spolja da je mali kao za mATX a unutra da se vidi da moze i velika ploca za svaki slucaj da stane.
Kao sto je recimo Silverstone Raven RV05, ali ne takav izgled... On je malecki a stane i velika ploca.
Ima sada par verzija sa napajanjem iza, pa mozda takvo neko manje, ne bih mogao tako lako da se odlucim na mATX da prima samo mada ni to nije lose.
Ma pusti SS,CL i slicno, meni zanimaju samo custom varijante, ovde me interesuje tvoje misljenje o temi a to je TT modding takmicenje?

Mi-Los

Banned
Učlanjen(a)
23.02.2016.
Poruka
331
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Ja bi glasao za Pod II.
Najvise je izmenio kuciste.

Vrh