• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Thermalright HR-01 Plus vs Noctua NH-UP12

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Zna li neko da li je moguce sa novom revizijom HR-01 Plus kulera montirati isti u polozaju na AM2/AM3 tako da izduvava pozadi a ne na gore?
- A bez dodatnih kitova vec sa ovim sto se dobija? Jer dodatnih kitova em nema kod nas a taj jedan koji postoji za prethodnu reviziju/pakovanje slabo drzi, a pre svega slabo u odnosu na Noctuin.

Planiram uzimanje neka od ova dva kulera najvise zbog te montaze u polozaj da izbacuju pozadi jer Vendetta2 koju imam to ne moze a i zbog tisine. Dakle uzimao bi nesto sa redjim finovima zbog kombinacije sa ventovima koji su na nizem rpm-u. Najverovatnije Gentle Typhoon.

E sada, Noctua NH-UP12 ima u kompletu kit za montiranje po zelji i to bas dobar sistem i uz njega se dobija vent koji je dobar itekako. Svakako je povoljnija opcija, ali ako HR-01 PLus ima taj kit verovatno bi i njega uzeo u razmatranje zbog dva pajpa vise i redjih finova.

Sve sugestije su dobrodosle. :)

mcrazy

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.05.2009.
Poruka
473
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
W3520
Motherboard:
Foxconn Bloodrage
RAM:
3x2GB OCZ 1866
VGA & cooler:
GTX280
Display:
22'
HDD:
640GB
Case:
HAF 932
PSU:
HX750
Optical drives:
samsung
Mice & keyboard:
G15, G5
Uzmi noctua (u12p, ne znam koji je up12 :d)

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Da da, U12P :D Kasno sam postavljao temu. :)

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.117
Rezultat reagovanja
3.843
Moja konfiguracija
noctua je skuplja skoro 3000 din (dobro ako ovde dokupis jos ventilator, ali opet jedno 1500-2000 je skuplja)

Poslednja izmena:

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Videh da je ladno poskupela 20e na dobar dan. Pi, ne bi tolike pare dao, radije cu cekati do nove godine da mi donesu iz ino po ok ceni. :rolleyes:

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Evo sta su mi iz Thermalright-a rekli za montazu, posto stari nije mogao definitivno ali ova nova revizija Plus-a ima drugaciji stock kit.

Hi,

We should have a solution for that in the next couple of weeks.

TR Support,

Bob
U sledecih nekoliko nedelja. :confused:

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.117
Rezultat reagovanja
3.843
Moja konfiguracija
ovako nesto?

evo kako stoji hr-01 plus

- Athlon 64 X2 3800+ EE SFF mit 35 Watt Verlustleistung, gekühlt mit Thermalright HR-01 Plus und Sharkoon SilentEagle 1000@450rpm
- Gigabyte GA-MA78GM-S2H mit Radeon HD3200 onBoard Grafik

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Da, to je taj dodatni koji sam pominjao ali njega nema kod nas a i lose je resenje, mnogo bolje drzi sistem koji je na srafove. Ti klipovi na AMD-u nisu bas za pohvalu.

Videcu bas sta ce reci ako uopste nesto jave. :)

Vrh