Uni
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 31.08.2018.
- Poruka
- 2.469
- Rezultat reagovanja
- 984
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Lenovo ThinkPad X250 - i5 5300U/8GB/256GB EVO 860/6 Cell
Mice & keyboard:
Bloody V7M & Stock Thinkpad X250 Keyboard
OS & Browser:
Windows 10 + Microsoft Edge | ArcoLinux + i3 + Mozilla Firefox Quantum
Red je da napravimo temu za ovo, ukoliko vec ista ne postoji (ja je nisam nasao). Poenta teme je da podelite uputstva, ikonice, teme, pozadine ... za customizaciju mobilnog ili desktop uredjaja.
Ovo su par uputstava za postavljanje, mada ih ne morate pratiti, iako je pozeljno da ih ispratite.
Pre svega, imenujte vasu temu, boldiranim tekstom, uz broj verzije i ime autora.
Nakon toga, naravno prilozite par uputstava, opis, kao i fajlove koje ste koristili za temu (fajlove kompresujte u .zip arhivu).
Naravno, potrebno je priloziti i fotografije kako bismo znali o cemu se radi.
Da ne budem skrt, evo moje neke teme.
SubDawn, v 1.0.0 (by UniqUnic)
Koristim Light Theme u Windows 10, full size tasbar ikone, kao i tirkiznu za boju teme. Osim toga, uobicajen skin. Wallpaper je malo niska rezolucija, ali eto. Za sledeci put cu se vise potrudim.
Ovo su par uputstava za postavljanje, mada ih ne morate pratiti, iako je pozeljno da ih ispratite.
Pre svega, imenujte vasu temu, boldiranim tekstom, uz broj verzije i ime autora.
Nakon toga, naravno prilozite par uputstava, opis, kao i fajlove koje ste koristili za temu (fajlove kompresujte u .zip arhivu).
Naravno, potrebno je priloziti i fotografije kako bismo znali o cemu se radi.
Da ne budem skrt, evo moje neke teme.
SubDawn, v 1.0.0 (by UniqUnic)
Koristim Light Theme u Windows 10, full size tasbar ikone, kao i tirkiznu za boju teme. Osim toga, uobicajen skin. Wallpaper je malo niska rezolucija, ali eto. Za sledeci put cu se vise potrudim.
Prilozi
-
730,4 KB Pregleda: 221