Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pitanje imam aplikaciju Google Authenticator za kodove i sad ako bi reset telefon na tvornicke postavke i kad bi instalirao opet tu aplikaciju da li bi bili ti kodovi opet?
Uključiš privremeno da ti šalje kod SMS-om na tvoj broj telefona. Vratiš telefon na fabrička, prijaviš se sa nalogom (poslaje ti SMS kod), instaliraš Google Authenticator, ostaviš/isklučiš da ti šalje kod sms-om i to je to.
@</Miki>
Prilicno sam siguran da to nece raditi. Kljucevi pomocu kojih se generisu kodovi se cuvaju lokalno u aplikaciji i google im nema direktan pristup sto je i cela poenta ovog nacina generisanja. Jedino resenje je exportovati naloge na neki drugi uredjaj a onda ih vratiti nazad ("Transfer accounts" opcija u Google Authenticator).
Svi sajtovi koji koriste Authenticator uvek imaju i druge opcije za pristup nalogu. Npr. baš kako je Miki napisao da mogu poslati kod putem SMS-a ili na mejl. Ja sam do sada tako radio svaki put kada sam menjao telefon ili ratio factory reset.