Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Imam, ukratko vredi, savrshena zamena za kit objektiv, dosta oshtiji, a u low light-u da ne spominjem koliko je bolji, pogotovo kada se koristi zoom. Jedina mana mu je sto je sve kontra, tj zoom se radi kontra od canon objektiva, ali to je stvar navike. Ja sam planirao da nabavim jedan za pcaxe redakciju, za te pare nema bolje nista.
U odnosu na kit, nebo i zemlja. Za te pare pogotovu... Ja kada sam kupovao nisam mogao lako da nađem taj Tamron pa samo uzeo Sigmu 17-70/F2.8-4 za slične pare, ali je sudeći do mišljenjima većine taj Tamron bolji objektiv i bolji izbor ako ti ne treba često taj deo 50-70mm.
MegaSkot; dacu ti ja hamu 63 pa probaj (koja je meni radila posao sa Canonom 40D i 17-85, sto mu otprilike dodje teze nego 600d i taj tamron), ako ti bude odgovarao, lako se dogovorimo posle za sve (al budi siguran da ces ga dobiti bar za pola para nego sto je u radnji)
*znao sam, konacno kreces gole tete da slikas ...evo dobrovoljno se javljam da nosim opremu i razvlacim kablove bez naknade
I meni hama radi posao, al iskreo, bio bih srećniji da imam nešto ozbiljine. Tipa, da ne moram da mislim kad će se i dal će se odlomiti ručka kada nosim stativ sa montiranim aparatom....