dadoo
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 08.07.2009.
- Poruka
- 736
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 1600 + Noctua NH-U12S
Motherboard:
Gigabyte Aorus GA-AX370-Gaming K5
RAM:
16GB G.Skill Ripjaws V DDR4 3000MHz
VGA & cooler:
Gigabyte GTX 750Ti
Display:
LG IPS224
HDD:
Samsung EVO 850 240GB (system) & 2x Seagate Skyhawk 10TB (storage)
Sound:
Sennheiser HD598
Case:
Fractal Design Define C + 3x Noctua NF-S12A ULN + 2x Noctua NF-A14 ULN
PSU:
Corsair HX450 + Mixer PC extenders "Noctua Edition"
Ovaj Thread sluzi da ponudite HW stvari koje vam nisu potrebne i hteli bi ste da ih poklonite nekome kome trebaju. Pozeljno je, ali nije neophodno, da (kad pronadjete nesto sto vas zanima) ponudite zajednici nesto zauzvrat.
DOZVOLJENO je traziti stvari koje vam trebaju jer na taj nacin mozda date ideju davaocu koji bi inace zaboravio da to uopste i ima..
Kontakt za razmene vrsiti iskljucivo preko PM-a ili telefona (da ne zatrpavamo thread), a uspesne "transakcije" je pozeljno objaviti javno da se ima uvid u to sta je otislo, sta ostalo...
Eto.. dobre duse - navalite!
-------------------------------------------------------------------------
Da pocnem... (na poslu sam pa ovo kucam iz glave, kad prekopam kutije sigurno cu naci jos stvari na koje sam zaboravio)
1. ADSL splitter - 2kom - REZERVISANO CooLa 1kom
2. USB bracket - 2kom
3. Xilence Fan Adapter - montaza 12cm fan-a na 8cm predvidjeno mesto - REZERVISANO MISKO78 REALIZOVANO
4. 9 komada CRNIH srafova sirokog navoja (m. ploca, hdd)
5. Gumeni shrafovi od Noctua fan-ova - 4 ili 8 komada, nisam siguran
6. crni E-SATA kabl - REZERVISANO CAR
7. oni ULNA kablici od Noctua-e za smanjivanje napona venta - REZERVISANO DEKARA - REALIZOVANO
8. 3pin na Molex - 2,3 komada
SPOJEN 2-gi POST :
Zaboravio sam da vam ostavim broj telefona: 0638520234 ... Znate gde sam pa se javljajte kad budete naletali...
Sledece stvari su za give-away:
1. DVI na VGA adapter
2. USB kabl za stampac 2m
3. USB produzni kabl
4. 4 na 8 pina produzni kabl (ne razumem poentu ovog kabla, al ajde ) - REZERVISANO MISKO78 REALIZOVANO
5. Crni ATA rounded kabl
6. Firewire PCI kartica
DOZVOLJENO je traziti stvari koje vam trebaju jer na taj nacin mozda date ideju davaocu koji bi inace zaboravio da to uopste i ima..
Kontakt za razmene vrsiti iskljucivo preko PM-a ili telefona (da ne zatrpavamo thread), a uspesne "transakcije" je pozeljno objaviti javno da se ima uvid u to sta je otislo, sta ostalo...
Eto.. dobre duse - navalite!
-------------------------------------------------------------------------
Da pocnem... (na poslu sam pa ovo kucam iz glave, kad prekopam kutije sigurno cu naci jos stvari na koje sam zaboravio)
1. ADSL splitter - 2kom - REZERVISANO CooLa 1kom
2. USB bracket - 2kom
3. Xilence Fan Adapter - montaza 12cm fan-a na 8cm predvidjeno mesto - REZERVISANO MISKO78 REALIZOVANO
4. 9 komada CRNIH srafova sirokog navoja (m. ploca, hdd)
5. Gumeni shrafovi od Noctua fan-ova - 4 ili 8 komada, nisam siguran
6. crni E-SATA kabl - REZERVISANO CAR
7. oni ULNA kablici od Noctua-e za smanjivanje napona venta - REZERVISANO DEKARA - REALIZOVANO
8. 3pin na Molex - 2,3 komada
SPOJEN 2-gi POST :
Zaboravio sam da vam ostavim broj telefona: 0638520234 ... Znate gde sam pa se javljajte kad budete naletali...
Sledece stvari su za give-away:
1. DVI na VGA adapter
2. USB kabl za stampac 2m
3. USB produzni kabl
4. 4 na 8 pina produzni kabl (ne razumem poentu ovog kabla, al ajde ) - REZERVISANO MISKO78 REALIZOVANO
5. Crni ATA rounded kabl
6. Firewire PCI kartica
Poslednja izmena od urednika: