davidhaker26
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 25.12.2010.
- Poruka
- 208
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Dell Inspirion N5010
Internet:
WADSL 1024/192
OS & Browser:
Windows 7 Professional 64bit & IE 9.0
Dobar dan ljudi, imam par pitanja, da vidim razmisljam li u dobro smeru, ipak je vise glava pametnije od jedne
Treba mi konfiguracija za sto manje $, na kojoj ce se vrtiti OSX. Treba mi da pusta Full HD materijal, i amaterski rad u Photoshopu.
E sad, vec imam jednu "dobru" konfuguraciju u kuci (AMD Athlon II X4, 4GB ddr2,bla bla bla), koju svi koriste. Instalirato bih ja na nju OSX (ne igram igrice, itd.), ali mislim da bih starce srce opalilo kad bi vidili nesto novo Brat ne moze bez igrica
Imam laptop, njega koristim za skolske svrhe, i super me sluzi (C++, VB...), ali ovo bih bio samo moj komp, i niciji vise
Kontao sam nesto ovako:
Intel Pentium G620/G840
H61 ploca sa DVI video izlazom
4GB DDR3 1333Mhz (kad vec dele dzabe )
LC Power 550w
Ustedio sam nesto para, a ni ovo nije neki poseban trosak...
To ce biti montirano na bench-table-u, imam vec par hard diskova, nace se neki za sistem , monitor imam, misa i tastaturu takodje.
Mnogi ce se pitati zasto OSX? Koristio sam ga nekoliko puta na iMacu, i stvarno mi se sistem svidio
Hvala unapred!
Treba mi konfiguracija za sto manje $, na kojoj ce se vrtiti OSX. Treba mi da pusta Full HD materijal, i amaterski rad u Photoshopu.
E sad, vec imam jednu "dobru" konfuguraciju u kuci (AMD Athlon II X4, 4GB ddr2,bla bla bla), koju svi koriste. Instalirato bih ja na nju OSX (ne igram igrice, itd.), ali mislim da bih starce srce opalilo kad bi vidili nesto novo Brat ne moze bez igrica
Imam laptop, njega koristim za skolske svrhe, i super me sluzi (C++, VB...), ali ovo bih bio samo moj komp, i niciji vise
Kontao sam nesto ovako:
Intel Pentium G620/G840
H61 ploca sa DVI video izlazom
4GB DDR3 1333Mhz (kad vec dele dzabe )
LC Power 550w
Ustedio sam nesto para, a ni ovo nije neki poseban trosak...
To ce biti montirano na bench-table-u, imam vec par hard diskova, nace se neki za sistem , monitor imam, misa i tastaturu takodje.
Mnogi ce se pitati zasto OSX? Koristio sam ga nekoliko puta na iMacu, i stvarno mi se sistem svidio
Hvala unapred!