• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Štampač za izrabljivanje

klaywert

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.01.2011.
Poruka
127
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i3 3220
Motherboard:
Gigabyte GA-Z77M-D3H
RAM:
4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
EVGA 9800GT 512MB DDR3
Display:
LG W2242T
HDD:
SEGATE 1TB / WD 320GB
Sound:
INTERGRATED
Case:
COOLERMASTER SILENCIO 550
PSU:
CHIEFTEC 650W MODULAR
Optical drives:
OPTIARC DVDRW
Mice & keyboard:
A4TECH XL750BK / CM R8
Internet:
KABLOVSKI
OS & Browser:
WIN 7 ULTIMATE 64BIT
Pošto se bavim umnožavanjem autorskih dela, dakle odmah da podvučem da nema piraterije, uglavnom su to muzički festivali, manji bendovi koji bi da izdaju neke demo snimke, manji filmski festivali, svadbe, uglavnom dešavanja u Kikindi, nije to veliki obim posla ali se nekako to polako širi vremenom, vreme je došlo da kupim neki štampač.

Koristio bi se za štampu omota i booklet-a, naravno full color, do sad sam promenuo nekoliko inkjet-ova pa mislim da bi bilo pametno da pređem na laser, ne znam da li je kolor laser isplatljiviji kao i kod monohromskih. Bitno mi je da može da se puni jer je jeftinije.

Zanimljivo bi bilo da može da bude odmah A3, mada ne mora, pa da mogu da ga iskoristim za štampu flajera i plakata, da upotpunim ponudu, da imaju kod mene odmah sve, od rezanja, štampe, do marketing materijala. Pa bi ga koristio i za izradu vizit kartica i tako tih sitnica u međuvremenu. Ili postoji nešto drugo, bolje rešenje. Najveći je problem novac i što ovde u gradu nema tako mnogo posla pa bi da taj uređaj iskoristim da zaradi još nešto u međuvremenu.

Ako ima ko iskustva sa tim, ili ima neki predlog, vrlo sam zahvalan.
 
Vrh