Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Druga kombinacija je definitivno bolja. V7 je odličan miš, dok mi se miš iz Oktana uopšte nije dopao. Supresor bi takođe trebalo da bude bolji od Oktan tastature, koja je za razliku od miša sasvim OK, tako da ti je valjda jasno šta treba da kupiš.
Ja imam CM Octane set i mogu reci da sam prilicno zadovoljan.Tastatura je sjajna mada mislim da cu misa menjati za godinu/dve.Ti odluci,mislim da je tastatura ta bolja od ove ali ima 1 boju osvetljenja , a ova 7 tako da mi nikada ne dosade boje .
Druga opcija je bolja, korstim Suppresor jedno 3 meseca, ima dobro osvetljenje, mechanical feel da kazem a i dosta je ergonomicna.
Takodje imam i A4Tech Bloody V5, dobar je mis ali meni ne odgovara bas, isao bih na X7 neki ili V7 ukoliko je manji zavisi od tvoje ruke, uzmi sta ti najbolje stoji. Video sam negde u oglasima nove Razer Deathaddere po nekoj jeftinoj ceni, pogledaj, mozda malo probija budzet.
Nisam pratio u poslednje vreme miseve...
Koji modeli su trenutno cenjeni?
Kakav je ovaj Logitech MX Master?
Video sam onaj SS Sensei... Cudi me njegova visoka cena. Sta toliko je dobar da kosta 8.000-12.000 din.
Izgleda kao Kinzu od 4.000 din a kosta 3 puta vise. Mora da je odusevio sve ljude cim toliko kosta.
Kada vidis Logitech MX Performance ili jos pre MX Master koji kostaju toliko pa imas i sta da vidis, ne samo dizajn nego kvalitetno i izgledaju.
Ne znam, ne razumem se bas...
ne pratim ni ja nesto posebno, imao sam sensei krace vreme cisto za probu ali mi ergonomija nije odgovarala.
kvalitetan jeste ali je svakako precenjen kao i mnogo stvari danas. ja mis nikada nisam kupio a da ga nisam pre toga isprobao... tesko da ti neko moze pomoci ovako jer zavisi kako drzis mis i velicine same sake. meni recimo najvise odgovara razer naga iako nisu poznati po nekom ekstra kvalitetu... trenutno gledam corsair m95 jer mi najvise lici na nagu...
Pa ne znam koliko para... Ja bi najradije oko 50-60 eura za te pare sam video Gladius. Ali sobzirom da sam ja zadnji komplet tj mis i tastaturu kupio 2010 mogao bi i malo vise. Tada su me kostali 210 eura tastatura i mis a sada isti ti kostaju isto toliko i isplatili su se.
Mis mi jos traje, tastatura je radila i dalje ali je bila pohabana vec pa sam je promenio pre 2-3 meseca.
Mogao bi da se nategnem i za MX ako ne bi isao na neki rizik da li ce me neki problem snaci ili ne.
Kazes nije za igrice??? Sto, mislim da su ga za to i pravili? Ne dajem ja mnogo znacenje onome sto proizvodjaci reklamiraju ovaj je za RPG, ovaj za FPS, itd.
To je za klince na zapadu koji su prepuni kesa da kupe vise njih pa menjaju zavisno sta igraju pa onda jos i volan i joystick i kontroler. OK razumem da jedna vrsta misa pokazuje bolje karakteristike u odredjenog vrsti igara ali ako mis lezi toj osobi koja ga koristi, ako mu odgovara u ruci, ako je kvalitetno napravljen, ima tezinu neku, ako je precizan i ako mu software nije bagovit pa mozes ga koristiti za sve vrste igrica.