• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Sta igrate trenutno?

Mr.Dzon

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
64
Rezultat reagovanja
56
Moja konfiguracija
Sto znaci da zavisi od raspolozenja, selekcije+kvaliteta samog naslova... :)
Ne znam sto mucite sebe ako za tih 20-30ak sati, koje stucate da biste presli tu drugu polovinu open-world igre, ne batalite jednostavno i predjete jedan-dva manja i kvalitetnija naslova?
Ili se vodite logikom "bolje jedno veliko a mlako, nego dva manja i hladna kao tastin pogled"? :troll:

Ako je igra kvalitetna onda je duzina i kolicina sadrzaja nebitna - makar moje iskustvo, ali su to uglavnom izuzeci i pritom opet bitno izabrati dobar naslov a ne mediokritet, sto je slucaj sa Ubi naslovima nazalost.

Doduse iz licno generalno imam prezasicenje sa open-world naslovima bas kao i vi (negde na polovini), osim mozda par izuzetaka, zbog cinjenice da igre nacickaju repetativnim sadrzajem/gameplayom.
Za sta krivim Witcher 3, GTA5 i RDR2 -> odlicni naslovi koji su upropastili gaming jer su ostali pokusali da kopiraju ali nisu uspeli da dostignu kvalitet (Ubisoft pre svega) price i "igrivosti".
Primer je Ghost of Tsushima i HZD, gde sam na misice svojevremeno morao da predjem drugu polovinu igre zbog repeticije - iako su svet/setting i prica donekle vukli, grind ih ubija.
Dok bih GTA5, RDR2 i TW3 verovatno mogao opet nekad da obrnem
Zbog toga uopste nemam averziju prema nesto linearnijim naslovima, samo ako su oko 20-30h max za preci, jer su idealni ako sve lepo upakuje, obrnu se za nedelju-dve u kracim sesijama.

BG3 mi stoji na listi za odstrel, ali ne smem da se uhvatim u kostac sa naslovom od 120+ sati, bas zbog potencijalne repeticije i jer kao i svaki RPG zahteva dosta paznje (i godisnji odmor x2) da bi se presao.

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.914
Rezultat reagovanja
2.540
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
3x8GB 3200 CL16 DC FLEX
VGA & cooler:
XFX 6700 XT 12GB SPEEDSTER SWFT 309
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
A sto sve igre moraju biti odigrane? U nekom poredjenju, ja recimo volim basket, ali ne volim fudbal...(ili obrnuto, ne menja sustinu).
RDR2 me je smorio za sat vremena sa onim snegom i belilom, oci pocele da me bole - uninstall. Ok, svi kazu da je super igra, verujem, ali eto nikada je necu igrati vise. GTA V, kad sam seo da igram i dobio misiju gde sam prvi put seo u vozilo - uninstall. GTA 4 - izmodovo sam ga i igrao sigurno 1000 sati...100 ljudi 100 ćudi...

Mr.Dzon

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
64
Rezultat reagovanja
56
Moja konfiguracija
Niko i ne kaže da moraju sve igre da se odigraju,tržište je ionako previše saturisano...
Veliki broj igara jaše na hajpu ili aktuelnim trendovima - Death Stranding mi pada na pamet. Ne kapiram uopšte hajp iza te i poslednjeg MGS-a, čak sam i vrlo skeptičan za Kodžimine igre. (smatram da radi bolje kada ga drže na lancu nego sa potpunom slobodom)
Mene recimo ne "rade" uopšte souls i fight naslovi, drugi pak igraju samo to...
Ili recimo Yakuza serijal, probao i video nije to za mene, vozi dalje.

Lično bih da obrnem makar kvalitetnije naslove u žanrovima koji znam da mi odgovaraju, odnosno ne igram sve što izadje na tržište a ima visoke ocene kritičara - što je najbolja preporuka koju mogu da dam nekome.
I dići ruke od igara ako imaš utisak da ti naslov koji igraš postaje "chores" a ne igra, odnosno zabava.

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
825
Rezultat reagovanja
911
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
Niko i ne kaže da moraju sve igre da se odigraju,tržište je ionako previše saturisano...
Veliki broj igara jaše na hajpu ili aktuelnim trendovima - Death Stranding mi pada na pamet. Ne kapiram uopšte hajp iza te i poslednjeg MGS-a, čak sam i vrlo skeptičan za Kodžimine igre. (smatram da radi bolje kada ga drže na lancu nego sa potpunom slobodom)
Mene recimo ne "rade" uopšte souls i fight naslovi, drugi pak igraju samo to...
Ili recimo Yakuza serijal, probao i video nije to za mene, vozi dalje.

Lično bih da obrnem makar kvalitetnije naslove u žanrovima koji znam da mi odgovaraju, odnosno ne igram sve što izadje na tržište a ima visoke ocene kritičara - što je najbolja preporuka koju mogu da dam nekome.
I dići ruke od igara ako imaš utisak da ti naslov koji igraš postaje "chores" a ne igra, odnosno zabava.
Daj šansu Death Stranding, isplači se kao čovek.
Predivna igra.

I ja glasam za super kvalitetne linearne igre, trajanja 5, 10 do 20 sati maks.

Ali gde to naći?

Igram Jedi Survivor, reko sve se uklapa, AAA naslov, SW setting, niie duga, ali ni kratka, kec mi je bio ok, ali ne lezi vraže već na prvoj planeti teram sebe da igram...
Napravili kao neki lažni open world gde se segmenti sveta otvaraju postepeno pa se više puta mora dolaziti na istu lokaciju (jedan put zatvorena, drugi put otvorena vrata i tako)...

EDIT: A ovo oko prelaska igara... Biram isključivo igre koje mi 100% odgovaraju (po svemu), sa izuzetno visokom ocenom, ostale ni ne gledam, ni ne instaliram...

Pa kad već krenem da ih igram (čitaj utučem vreme i njih), prirodno je da želim da ih pređem...u suprotno imam osećaj da sam baš protraćio vreme (verovatno sam ga svakako protaćio, ovako sam siguran da jesam)...

Ne znam da li dam dobro opisao...

Mr.Dzon

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
64
Rezultat reagovanja
56
Moja konfiguracija
Rekoh ti ti da cu opet dati šansu DS-u iako nije legao na prvu...

Kena Bridge of spirits...
Ratchet & Clank 2 naslova za ps5 (rift apart je daaaleko bolji)
Meni je u planu (rekoh već) Rogue Galaxy ali možda obrnem i South Park 2 (kec je bio fenomenalno iskustvo) ...
WH40k;Space Marine - kec mi je legao samo tako na PC-u zimus, nastavak sigurno obrćem kada padne cena...
Indiana Jones sam obrnuo bas na launchu uz game pass 2 week promo, za djabe takoreći i meni lično bio GoTY 2024.
Takođe gotivim i p&c avanture, eto recimo novi Monkey's Island i psychonauts 2 nisam odigrao...

Control, Alan Wake, oba FF7 oba remake-a, RDR1r, Bayonetta, Xcom naslovi i kopije... Razni RTS i RPG-evi..
I jos toliko naslova u backlogu da me jeza uhvati..

Uruk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
861
Rezultat reagovanja
602
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
R5 7600X / ag620
Motherboard:
B650 LiveMixer
RAM:
2x16gb 6000cl30 Bestia
VGA & cooler:
RX 6600 Challenger D
Display:
Px329 / kdl43w808
HDD:
2 TB nvme Kingston
Case:
Carbide 400c
PSU:
supernova G3 550
malo hipi pre Andora
58605

58606

58607

58608

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
13.706
Rezultat reagovanja
8.686
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-10700K / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
ASUS Maximus XII HERO (WI-FI)
RAM:
G.SKILL tridentZ Black-White 32GB (2x16) DDR4 @3600MHz CL17 [F4-3600C17D-32GTZKW]
VGA & cooler:
AMD Radeon™ RX 7800 XT Phantom Gaming 16GB OC
Display:
LG Ultra Gear 27GN850-B [1ms,144Hz, Nano IPS] / LG C4 OLED 55"
HDD:
Samsung 860 PRO 256GB Samsung 860 EVO 500GB 2x Samsung 860 EVO 2TB WD Red 3TB
Sound:
ASUS Xonar Essence ONE / Cambridge Audio Azur 640A V2 / MA RX2+Pioneer TSW306C / Logitech Z906 [5.1]
Case:
Thermaltake Suppressor F51 [Window]
PSU:
Cooler Master V850 [Full modular]
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
ASUS ROG Chakram / ASUS ROG Claymore [MX Brown] / Headset hyperX Cloud Alpha
Internet:
Optical fiber 350mbs/110mbs
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64bit / Google Chrome
Other:
PlayStation 4 PRO CUH-7216B / TV Samsung UE50RU7022 50" 4K
Preskocite slobodno valhalu i igrajte Mirage ako niste. Ja sam valhalu obrnuo sve u full sa svim DLC ali dzabe igra je promasaj bar meni.
A sto sve igre moraju biti odigrane? U nekom poredjenju, ja recimo volim basket, ali ne volim fudbal...(ili obrnuto, ne menja sustinu).
RDR2 me je smorio za sat vremena sa onim snegom i belilom, oci pocele da me bole - uninstall. Ok, svi kazu da je super igra, verujem, ali eto nikada je necu igrati vise. GTA V, kad sam seo da igram i dobio misiju gde sam prvi put seo u vozilo - uninstall. GTA 4 - izmodovo sam ga i igrao sigurno 1000 sati...100 ljudi 100 ćudi...
Apsolutno. RDR2 je simulacija jahanja konja. Ne znam sta je zanimljivo u toj igri. Jedino sto iz te igre pamtim je cut scena na pocetku kad idu kroz onaj sneg i vejavicu.
Call of Juarez: Gunslinger je klasa za RDR2 sto se tice gempleja na divljem zapadu.

Poslednja izmena:

Mr.Dzon

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
64
Rezultat reagovanja
56
Moja konfiguracija
Sta znam, kako kome, sve je to subjektivno...

Subjektivno smatram da su TW3, RDR2. GTA5 verovatno 3 najbolje open-world igre koje su izasle u poslednjih 15 i kusur godina i u mnog cemu postavile standardne u industriji koje mnogi devovi pokusavaju da dostignu/prestignu. (Tu je mozda i Skyrim ali reciklaza ubi u pojam)
Da se razumemo svaka sa prednostima i manama, ali nivo detalja koje su TW3 i RDR2 postavili su i dalje "benchmark", pa cak i GTA5, ako se gledaju razliciti elementi game designa/gameplaya.
Naravno ima jos par naslova koje mi padaju na pamet ali, ali opet sve je subjektivno- i tu nadam se da mozemo da se slozimo, jer nekome Souls/EL vrh, meni su te igre krs.
Tako da potpuno razumem hejt koji imate prema RDR2, meni kao fan westerna je taj naslov u samom vrhu uz TW3, naslova koje sam odigrao... Nadam se da ce tu biti i BG3 i GTA6, kada ih obrnem.

+edit - neki od OW igara koje sam odigrao (ili su u planu) ali smatram da nisu dostigli nivo navedenog "svetog trojstva" odozgo...
Dodao bih verovatno i KCD1+2, kao i novi Stalker - ali ih nisam nazolost jos uvek odigrao.
Isto vazi i za Zeldu:BotW i Dying Light1&2. Mada Zelda mirise na hipi Nintendovog handheld sistema, nesumnjivo dobar ali verovatno precenjen naslov.

EL probao 2-3x, jednostavno me ne vuce ni svet ni gameplay ni storytelling... O mazohizmu borbenog sistema, na koji se sece nisni deo igraca jer misle su za*ebani "gitgud", tj bolji od velikog broja neokupanog plebsa u gaming svetu, necu tek trositi reci...
isto vazi i za Death Stranding, probao vise puta ali cu se namoliti jos jednom na preporuku...

Ghost of Tsushima + H:ZD/FW + DG -> odlicni naslovi, "zanatski" dobro odradjeni OW, dobre price ali repetitivan gameplay koji kvari finalni utisak.
GoW/RgR-> odlicni naslovi, ali su semi-OW tj hub based, cak bih rekao vise linearni nego ow.
Kena: BoS slicna prica ali pati od nekih gameplay boljki jer ipak AA naslov. (tu mogu da se ubace i Jedi:FA i Jedi:S kao "akcione-avanture" sa lite-souls combat sistemom)
Mafia 1 (remake) + M2 -> odlican naslov, semi-OW ("linearni ow"), koji je pak otisao na drugi kraj spektruma sa izuzetnom pricom ali praznom mapom bez nekih aktivnosti u post-gameu.
Metro Exodus -> solidan hub based naslov, ali meni se vise svidjaju klaustrofobicni i linearni 2033/LL

AC:O+AC:Oddyssey - vrlo dobri naslovi koji su mogli biti i odlicni da su imala manje ali kvalitetan sadrzaj i bolju pricu.
FC3/FC4, pa i FC5 mogli su biti nesto posebno da se Ubi nije odlucio za copy-paste iste igre.

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
825
Rezultat reagovanja
911
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
VGA & cooler:
Sta znam, kako kome, sve je to subjektivno...

Subjektivno smatram da su TW3, RDR2. GTA5 verovatno 3 najbolje open-world igre koje su izasle u poslednjih 15 i kusur godina i u mnog cemu postavile standardne u industriji koje mnogi devovi pokusavaju da dostignu/prestignu. (Tu je mozda i Skyrim ali reciklaza ubi u pojam)
Da se razumemo svaka sa prednostima i manama, ali nivo detalja koje su TW3 i RDR2 postavili su i dalje "benchmark", pa cak i GTA5, ako se gledaju razliciti elementi game designa/gameplaya.
Naravno ima jos par naslova koje mi padaju na pamet ali, ali opet sve je subjektivno- i tu nadam se da mozemo da se slozimo, jer nekome Souls/EL vrh, meni su te igre krs.
Tako da potpuno razumem hejt koji imate prema RDR2, meni kao fan westerna je taj naslov u samom vrhu uz TW3, naslova koje sam odigrao... Nadam se da ce tu biti i BG3 i GTA6, kada ih obrnem.

+edit - neki od OW igara koje sam odigrao (ili su u planu) ali smatram da nisu dostigli nivo navedenog "svetog trojstva" odozgo...
Dodao bih verovatno i KCD1+2, kao i novi Stalker - ali ih nisam nazolost jos uvek odigrao.
Isto vazi i za Zeldu:BotW i Dying Light1&2. Mada Zelda mirise na hipi Nintendovog handheld sistema, nesumnjivo dobar ali verovatno precenjen naslov.

EL probao 2-3x, jednostavno me ne vuce ni svet ni gameplay ni storytelling... O mazohizmu borbenog sistema, na koji se sece nisni deo igraca jer misle su za*ebani "gitgud", tj bolji od velikog broja neokupanog plebsa u gaming svetu, necu tek trositi reci...
isto vazi i za Death Stranding, probao vise puta ali cu se namoliti jos jednom na preporuku...

Ghost of Tsushima + H:ZD/FW + DG -> odlicni naslovi, "zanatski" dobro odradjeni OW, dobre price ali repetitivan gameplay koji kvari finalni utisak.
GoW/RgR-> odlicni naslovi, ali su semi-OW tj hub based, cak bih rekao vise linearni nego ow.
Kena: BoS slicna prica ali pati od nekih gameplay boljki jer ipak AA naslov. (tu mogu da se ubace i Jedi:FA i Jedi:S kao "akcione-avanture" sa lite-souls combat sistemom)
Mafia 1 (remake) + M2 -> odlican naslov, semi-OW ("linearni ow"), koji je pak otisao na drugi kraj spektruma sa izuzetnom pricom ali praznom mapom bez nekih aktivnosti u post-gameu.
Metro Exodus -> solidan hub based naslov, ali meni se vise svidjaju klaustrofobicni i linearni 2033/LL

AC:O+AC:Oddyssey - vrlo dobri naslovi koji su mogli biti i odlicni da su imala manje ali kvalitetan sadrzaj i bolju pricu.
FC3/FC4, pa i FC5 mogli su biti nesto posebno da se Ubi nije odlucio za copy-paste iste igre.
Stao mi mozak koja igra je EL (da nije typo Elden ring), i šta je DG?!?

Za Death Stranding imaš apsolutnu preporuku.
Na početku je WTF šta je ovo, držim ravnotežu dok hodam i nosim picu od tačke A do tačke B, ali kad pukne pogled i krene muzika, razvije se priča, stvarno postaje odlično. Naravno borbe su polu-krš, i ne znam kako to nisu u stanju da poprave ni posle toliko godina (krš su mi borbe i u MGS)... Ali priča, kutscene i muzika je čista umetnost. Jedna od retkih igara koja te tera da se zamisliš i razmisliš o bukvalno svemu - životu i njegovoj svrsi, ponajviše...

BG3 sam probao kad je izašla u FULL izdanju, ali nisam odmakao daleko, ogromna je...
EDIT: Meni nikad nije legla nijedna Rockstar igra. SHAME, SHAME, SHAME...
Mada sam obećao sebi da ću probati RDR, kao omaž Klintu i njegovoj uvređenoj mazgi (ko zna repliku, zna i o kom filmu je reč).

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
825
Rezultat reagovanja
911
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
VGA & cooler:

Mr.Dzon

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
64
Rezultat reagovanja
56
Moja konfiguracija
DG jeste, ali je ono "hordasenje" me je nerviralo...
Steta sto je launch bio upropascen losom optimizacijom na PS4 (ili je hardver bio iscedjen), na desku mi je odlicno radio a uzeo sam ga na nekoj platformi za "dzabe" - na GMG-u Steam keyevi cini mi se Guardians of the Galaxy, Uncharted TL i DG za 35-40e ukupno sa nekim vaucerom.
Zeleo bih da i nastavak, koji verovatno necemo videti, ali zato genijalci iz Sonija daju remaster za 10e i film treba da snime ako se ne varam...
Ova generacija PS konzola im je za pustiti niz vodu.

Btw Guardians of the Galaxy (Square Enix) takodje odlican naslov, nazalost ni on nece dobiti nastavak.
Eto ti Kure jos jedan predlog za linearnu igru - 20ak sati igranja, solidna prica ali odlicna zabava i lokacije na kojima se odvija.
Kada pogledas sve deluje prosecno, ali celokupno je odlicno upakovano, posebno dobro napisani likovi i banter izmedju njih.

Btw jos jedan odlican naslov kog se setih, ali zahteva vise prelazenja za potpuniju pricu - Nier Automata...
Ko voli solse eto mu izgovora da lize trepavice od muke...
opstepoznata cinjenica da sols i fight game igraci igraju sa izbacenim jezikom.. nekad i ovi sto igraju "japanac" (pes), dok ovi sto igraju fifu se "lizu" sa svojim protivnikom...

Uruk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
861
Rezultat reagovanja
602
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
R5 7600X / ag620
Motherboard:
B650 LiveMixer
RAM:
2x16gb 6000cl30 Bestia
VGA & cooler:
RX 6600 Challenger D
Display:
Px329 / kdl43w808
HDD:
2 TB nvme Kingston
Case:
Carbide 400c
PSU:
supernova G3 550
Kure probaj Still Wakes the Deep, par sati linearne avanture, na naftnoj platformi, lavkrafština

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
825
Rezultat reagovanja
911
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
VGA & cooler:
Kure probaj Still Wakes the Deep, par sati linearne avanture, na naftnoj platformi, lavkrafština

Ovo mi je neko već preporučio.
Probaću.
Nadam se da nije tako strašno kao Alien Isolation. Tu je pao unistal na prvoj sceni kad se pojavljuje Alien. Naravno prvo sam išao do WC-a da presvučem gaće. :rotf:
Ne volim baš previše te igre koje napinju. RE mi je otprilike maks koji mogu podneti.

@Mr.Dzon poceo sam Gardianse, ali nisam stigao dalje od onog nivoa kad mlađani Star Lord sanja ili se seća kako su ga vanzemljaci oteli od keve.
Posle sam nešto zabatalio, pa nisam našao taj sejv, pa sam odustao jer igra nije tako dobra da bih je igrao iznova.

Recoba20

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
01.11.2024.
Poruka
14
Rezultat reagovanja
19
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Huawei D15
CPU & cooler:
Intel® Core™ i5-11500 & ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Red
Motherboard:
Asus TUF GAMING H570-PRO WIFI
RAM:
Kingston HyperX Fury Black 4x8GB
VGA & cooler:
Sapphire Pulse RX 6700 XT
Display:
Dell U2312HM
HDD:
Kingston KC3000 1TB; Seagate Baracuda 4TB, WD Red Plus 4TB
Sound:
Topping E30, Eris PreSonus E3.5
Case:
PHANTEKS Eclipse P600S
PSU:
EVGA SuperNOVA 650 G6
Mice & keyboard:
Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050
Internet:
WiFi 300/300Mbps
OS & Browser:
Win11 & FF
Najgori scenario... Započeo, utrošio solidno vremena, uvideo da igra i nije nešto i da ne vozi kako treba, a ostalo još poodosta da se pređe, i sad si ni tu (da završavaš), ni tamo (da bataljuješ).
I meni se često dešava.
Valhalla i AC3 mrtva trka. Ne znam da li je do mene pa krene da me smara neka igra posle 20-30 sati igranja ili su igre razvukli k'o indijske serije? AC Odiseju sam razvlacio vise od godinu dana, ali mi nije bilo smor. GoW duzina igranja mi je bila taman. Inace, ne igram redovno, nego kad mi dodje, uglavnom vikendom po par sati dok se ne zasitim ili ako me igra povuce, onda zaglavim i duze. Ranije sam se vise igrao, ali me proslo sa godinama. Sad odigram igru, eventualno 2 godisnje. Posle Valhale mi je u planu RDR2, ali njega bih da odigram na boljem monitoru, pa cekam da ova moja mrcina od monitora crkne (tek mu je 12 godina).
Previse igara i premalo volje za igranjem, najgora kombinacija...

Mr.Dzon

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
64
Rezultat reagovanja
56
Moja konfiguracija
Kurence odigraju Somu, Observer I Dark Pictures Anthology serijal... :)
I sa pelenama ako bas moraš... :D

Vrh