ZOMBI
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 14.12.2013.
- Poruka
- 2.110
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
Gde ces vise prostora? Pa vec imamo ssd-ove od 2+ terabajta. Samo sto su skupi jbg.Ili jos bolje, za kapacitet prostora
Heh, da je 300% jeftinije, bilo bi super Uvek je zgodno da kupiš nešto, a prodavac ti da novac u dvostrukoj vrednost kupljene robeKada bude pisalo "SSDs could soon be 300% cheaper!" pa da se i digne frka, ovako "meh"...
Je ne verujem da je dosao taj dan kada cu se sloziti sa ZonijemHeh, da je 300% jeftinije, bilo bi super Uvek je zgodno da kupiš nešto, a prodavac ti da novac u dvostrukoj vrednost kupljene robe
U svakom slučaju, ja čekam da SSDovi budu 1.000% brži i bar duplo jeftiniji nego sada
Ovim si me podsetio na korisnika @Alk0.Heh, da je 300% jeftinije, bilo bi super Uvek je zgodno da kupiš nešto, a prodavac ti da novac u dvostrukoj vrednost kupljene robe
U svakom slučaju, ja čekam da SSDovi budu 1.000% brži i bar duplo jeftiniji nego sada
Instaliraj, predji za dva dana i obrisi ...osim ako nisi od onih sto voli da ima 30 igara instaliranih na kompjuteru i ne igra ni jednu ili igra candy crash na facebookuPa da mi treba veći kapacitet od 120GB trenutno, ne treba jer ssd koristim za os, igre i aplikacije dok hdd-ove koristim za storage. Problem je što se sa vremena na vrijeme pojave igre kao što je Wolfenstein koji 'ladno pojede 45GB pa zna da napravi problem
Pa nisam, ali recimo da sam do prije koji mjesec imao par online igara koje sam furao (i to čisto brzinske razonode, pokupi se dupla i ajmo dalje - Tribes, WoT, WoW) i onda ove offline koje prelazim jednu po jednu (ne kamarim igre). Znalo se desiti da ponekada zašteka prostora pa moram da se prilagođavam ali vrlo rijetko. Wolfenstein čim završim ide sa ssd-a kao i Hitman prije njega Iz ovog razloga kontam da mi veći disk od 250GB nikada neće trebati osim ako svi krenu putem Wolfenstein-a te stoga i moja zanimacija samo za cijenu ssd-ova.Instaliraj, predji za dva dana i obrisi ...osim ako nisi od onih sto voli da ima 30 igara instaliranih na kompjuteru i ne igra ni jednu ili igra candy crash na facebooku
HAHAHA <3Heh, da je 300% jeftinije, bilo bi super Uvek je zgodno da kupiš nešto, a prodavac ti da novac u dvostrukoj vrednost kupljene robe
Ja već duže vreme nikom više ne preporučujem kupovinu novog računara bez SSD-a, al' slabo me slušaju :/miha: imam ja vec dugo vremena..od kako se prvi ssd pojavio uvek sam ulagao u to (morao sam da koristim laptop par nedelja kada sam pazario sa hdd na 5400 obrtaja dok nije stigao ssd, hteo sam vene sam sebi da izgrizem)!!
Ma, opušteno - uopšte i ne planiram kupovinu SSDa Meni je moj HDD od 5400rpm sasvim OKPoenta price, nacekaces se iiiihaaajjj do kupovine.
Iskreno, ne verujem da se isplati, tako da ću o tome eventualno razmišljati kad budem kupovao sledeći laptop.Zoni, kupuj komotno ako nije frka oko para. Isplati se samo tako.