• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

SPlayer

Lukija

PCAXE Eminent Guru
Učlanjen(a)
13.04.2009.
Poruka
2.564
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija

Player-a nikada dosta. Na papiru deluje primamljivo:

HD

* ShaderEngine image enhancement engine,reduce screen noise, sharp picture quality rendering
* LiveColor color enhancement algorithms, the picture is more colorful colors
* SmartAmplify Intelligent sound field balance of technology, sound is even more shocking

Low consumption

* FastMotion optimized to significantly reduce CPU and memory footprint. Optimization for multi-core SSE2 SSE3 MMX GPU etc
* PowerTravel power-saving mode of travel, reduce energy consumption, increase the cruise time for notebook
* EyeCare take care your eyes for long time watching, health is the most important

Intelligent

* Anti-Silly Smart, hand-free configuration, hundreds of branch logic automatically selects the best mode based on the hardware configuration.
* CloudMatching Intelligent Display subtitles technology, foreign language film is no longer a need to find matching subtitles

Delicate beauty

After a number of enthusiastic users of professional advice and design, SPlayer interface adhering to simple, stylish, functional integrity without affecting the general use. Buttons novice twist, the cure that is to go
Vise detalja:

http://www.splayer.org/index.en.html

P.S. Postoji i portable verzija.

ZoNi

Free SW Guru
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
3.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Mrzim ga iz dna duše :D

Probao sam portabl verziju pre par meseci. Što se tiče rada - ništa specijalno, ali definitivno nije bolji od KMPa, MPCa ili VLCa...

Posle par dana sam izbrisao folder sa Splayerom. Kad sam još malo kasnije pokrenuo CCleaner, vidim d aje registry preplavljen Splayer-ovim unosima. Pobrišem ih, ali se posle opet pojave svi. Nemam pojma kako, ali svaki put ih obrišem i svaki put se vrate. Ne ometaju ništa rad kompa, niti KMPa (koji mi je default). Ako se setim, mogao bih da probam da provalim kako se to dešava :)

Vrh