Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
I ako postoji dupli, to mozda dolazi sa tamo nekim kucistem, sumnjam da se negde posebno moze naci. A i zasto zelis bas dupli kada mozes da stavis i vise obicnih ?
Pa jeste mogu da se stave Silverstone recimo srebrni ili crni. Mislim da je 4kom oko 500din.
Kupis sve i zamenis. Nisu tako zatvoreni nego propustaju vazduh. Ne vidim zasto mora 2 zajedno. Nikad to nisam video.
Ja sam cak pre razmisljao da tu skinem slotove te i da stavim 80-92mm fan koji bi ispod grafike a iznad napajanja izbacivao topao vazduh napolje. Pa sam odustao od te ideje. Skinem plocice i na magnet stavi se lepo ventilator.
Pravim vodeno hladjenje, a rezervoar i radijatori mi se nalaze napolju. treba da od vodenog bloka dovedem vodu na pumpu i reyervoa koji su vani. creva su 1/2 cola (unutrasnji precnik) i spojnica za creva ne moze da stane na jedan limcic. Mislio sam da li je moguce naci dupli i izbusiti rupu od 16 mm na njima da bi proslo crevo. Kuciste mi se ne busi.
Ne znam da li ih je moguce zavariti jer je mala debljina (oko 0.8 mm ), bojim se da se ne iskrive.
Da li je bolja varijanta spajanja sa epoksidnim lepkom dvokomponentnim?