reb0rn
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 21.08.2010.
- Poruka
- 442
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 4670
Motherboard:
Asus z87-A
RAM:
2x 8GB Kingston 2133Mhz
VGA & cooler:
Sapphire R290x Tri-X
Display:
Samsung 32inc+ViewSonic VA2216w
HDD:
Samsung 256MB SSD + 1TB Samsung F2
Sound:
integrated
Case:
Tower trooper
PSU:
Seasonic 750W KM3
Optical drives:
Nec DVD
Internet:
SBB
OS & Browser:
win8.1 x64
Treba mi prostrano kuciste pre svega grafike do 390mm, kavez za 3.5 diskove da se vadi ili da mogu majnerska napajanja, gledao sam dosta ali ne znam (cooleri ne trebaju ali ako ih ima ok posto ce mi neki zatrebat za nesto drugo pa se nece baciti) a i imam brdo SSD koja cu kasnije mozda morat da hladim pa i tu ne znam
- MS tiran II v710 vec imam i ok mi je ali generalno ne trebaju mi cooleri
- MS v715 odgovara ali ako je lim tanji od titan-a onda i ne (pa ako neko zna)
- deep cool sam gledao par modela i ne znam razlike kod ovih jeftinijih jer ne bi bas davao 6-7-8k a da je lim losiji od MS titana jer kuciste isto izgleda a razlika izmedju par modela u ceni velika pa se pitam gde su ustedeli
- Antec CX700 malo mi je skup i te donje coolere bi ja skinuo
- Corsair D4000 imam jedan na akciji bio jos ga nisam sklopio cekam 9950x3d (uzeo ga jer je bio isod 8k dinara)
- LC power sam gleda ne znam mislim da su mi vecina kratka za GPU
Za GPU kasnije uzimam 5xxx mozda i 5090 pa zato ali kontam da nece biti duze od 340mm a posto coolera nece biti (drzim otvorene stranice)
Generalno mi trebaju jos 2 kucista da su prostrana i kad ih budem prodavao za nekad da vrede i za upgrade da su ok, imam i 3x MS V305 pa sam nakon crkavanja napajanja ubacio majnerska i morao da lomim HDD kavez i krivim ga pa sta sam ustedeo iako je kuciste veliko malo me ovi zahvati nerviraju a i lim na tom je "tanak" ok u skladu cene
Primetio sam neka kucista na review koja su 7-8k da je lim blagi uzas tanak, zato i iskreno ne zelim da previse gledam review jer youtuberi iskreno im ne verujem vise od 5%
- MS tiran II v710 vec imam i ok mi je ali generalno ne trebaju mi cooleri
- MS v715 odgovara ali ako je lim tanji od titan-a onda i ne (pa ako neko zna)
- deep cool sam gledao par modela i ne znam razlike kod ovih jeftinijih jer ne bi bas davao 6-7-8k a da je lim losiji od MS titana jer kuciste isto izgleda a razlika izmedju par modela u ceni velika pa se pitam gde su ustedeli
- Antec CX700 malo mi je skup i te donje coolere bi ja skinuo
- Corsair D4000 imam jedan na akciji bio jos ga nisam sklopio cekam 9950x3d (uzeo ga jer je bio isod 8k dinara)
- LC power sam gleda ne znam mislim da su mi vecina kratka za GPU
Za GPU kasnije uzimam 5xxx mozda i 5090 pa zato ali kontam da nece biti duze od 340mm a posto coolera nece biti (drzim otvorene stranice)
Generalno mi trebaju jos 2 kucista da su prostrana i kad ih budem prodavao za nekad da vrede i za upgrade da su ok, imam i 3x MS V305 pa sam nakon crkavanja napajanja ubacio majnerska i morao da lomim HDD kavez i krivim ga pa sta sam ustedeo iako je kuciste veliko malo me ovi zahvati nerviraju a i lim na tom je "tanak" ok u skladu cene
Primetio sam neka kucista na review koja su 7-8k da je lim blagi uzas tanak, zato i iskreno ne zelim da previse gledam review jer youtuberi iskreno im ne verujem vise od 5%