SmokeyMcPot93
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.10.2017.
- Poruka
- 62
- Rezultat reagovanja
- 6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
ryzen 5 1600
Motherboard:
asus b350+
RAM:
corsair vengeance 16gb ddr4 3000mhz
VGA & cooler:
gtx 1080 gigabyte
Display:
ASUS LED 24
HDD:
WB 1 tb 7200rpm , samsung evo 850
Case:
nzxt s340 black
PSU:
thermaltake smart se 630w
Mice & keyboard:
Steelseries rival , Steelseries apex 350
Internet:
50 down 2 up
OS & Browser:
win 10 , chrome
Zdravo drugari,
U procesu sam sastavljanja novog velikog stola, i konacno imam mogucnost da ubacim dodatni monitor u setup. Posto sam do sada samo imao mogucnosti da gejmujem na 60hz monitorima odlucio sam da se pocastim. Planiram da to bude monitor ~24'" 144hz, ali bukvalno pojma nemam sta da uzmem. Ne razumem uopste u panele, niti koji brand da jurim. Citkao sam po forumu za vec postojece teme, i vidim da je skoro preporucen DELL Alienware AW2518HF 24.5" ali je on valjda 244hz i iskreno mi nije bas estetski lep (ali nije presudno)
Sad pitanja:
U procesu sam sastavljanja novog velikog stola, i konacno imam mogucnost da ubacim dodatni monitor u setup. Posto sam do sada samo imao mogucnosti da gejmujem na 60hz monitorima odlucio sam da se pocastim. Planiram da to bude monitor ~24'" 144hz, ali bukvalno pojma nemam sta da uzmem. Ne razumem uopste u panele, niti koji brand da jurim. Citkao sam po forumu za vec postojece teme, i vidim da je skoro preporucen DELL Alienware AW2518HF 24.5" ali je on valjda 244hz i iskreno mi nije bas estetski lep (ali nije presudno)
Sad pitanja:
- Koji panel je bolji za gaming
- Koji brand da jurim
- Sta je bolje da uzmem sa trenutnom konfiguracijom 144hz ili 244hz (r5 1600 + Giga 1080).
- Da li postoji monitor istog kvaliteta kao malopre pomenuti Dell, a da je "lepsi".
- Da li je velicina monitora bitna, sobzoriom da imam 24". pa bi da budu iste velicine.