Mihajlo027
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 19.06.2016.
- Poruka
- 109
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Laptop
CPU & cooler:
Intel Core I3 5005U
RAM:
4GB
HDD:
1TB
OS & Browser:
Windows 7
E ovako,imam Samsung S6 Flat koji koristim vec 11 meseci i mogu reci da nisam nesto bas zadovoljan telefonom.Naime imam problem da telefon hocce da se restartuje pri nekim radom na telefonu.Desi se na primer,udjem na instagram,i i dok se ucitava story,ja pocnem da vrtim na dole i on se restartuje,ni sam ne znam do cega je problem,nosio sam ga u servis gde su mi rekli da mora da se ocisti od virusa,ocistili ga kao oni,i problem mozda nije bio svega mesec dana,a onda se posle desio ponovo.Desava mi se isto i sa Messengerom da udjem i kucam nekom poruku a on,koci i da ja vec kucam trecu ili cetrtu rec,a on vec drugu polako prikazuje.Ne znam u cemu je problem,da li je neko imao slicnih problema.Da li postoji resenje za to.U servisu kazu da su to virusi,neki ipak kazu da je problem do samih aplikacija koje se stalno azuriraju pa prave problem,ako ih tad trenutno koristis.
Ako su virusi,da li ja mogu da zakacim telefon preko lap topa pa da ih pomocu nekog programa brisem,jer oni antivirusi za telefon su cista glupost,samo ga jos vise ukoce.
Ako su virusi,da li ja mogu da zakacim telefon preko lap topa pa da ih pomocu nekog programa brisem,jer oni antivirusi za telefon su cista glupost,samo ga jos vise ukoce.