Proday
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.827
- Rezultat reagovanja
- 114
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder i MS4000
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
1. Enterprise Edition je u pitanju. Drugi sam vlasnik, uzet od kolege ovde sa foruma pre nekih 6 meseci. Full pakovanje sa zaštitnim Whitestone dome staklom (nije baš perfektno instalirano; ostalo par tačkica ispod, vidi se na slici) i original dbrand kožnim leđima. Prodaje se usled prelaska na Samsung Fold 5.
Što se telefona tiče, skroz ok stanje (recino 8/10), ima ogrebotinica ali ništa strašno. Ono što je najbitnije je da na ekranu nema duhova i mrtvih piksela, da telefon nije otvaran i popravljan i da je baterija u odličnom stanju (uglavnom punjena u rasponu od 20-80%). Takođe, smatram da je važno za reći da sam na telefonu stao sa ažuriranjem u januaru ove godine tako da je na telefonu još uvek android 6.1.
Cena: 450e
2. Prodajem ruter iz naslova. Nemam više potrebe za istim (ipak odradio mesh sa 860U Pro), Apsolutno ispravan, resetovan i odmah spreman za upotrebu. Mislim da nema potrebe trositi vise reci o pomenutom.
Ruter ide sa antenama i strujnim adapterom, kutiju i knjigice nemam.
Cena 220e
NAPOMENA:
Srecna kupovina.
Što se telefona tiče, skroz ok stanje (recino 8/10), ima ogrebotinica ali ništa strašno. Ono što je najbitnije je da na ekranu nema duhova i mrtvih piksela, da telefon nije otvaran i popravljan i da je baterija u odličnom stanju (uglavnom punjena u rasponu od 20-80%). Takođe, smatram da je važno za reći da sam na telefonu stao sa ažuriranjem u januaru ove godine tako da je na telefonu još uvek android 6.1.
Cena: 450e
2. Prodajem ruter iz naslova. Nemam više potrebe za istim (ipak odradio mesh sa 860U Pro), Apsolutno ispravan, resetovan i odmah spreman za upotrebu. Mislim da nema potrebe trositi vise reci o pomenutom.
Ruter ide sa antenama i strujnim adapterom, kutiju i knjigice nemam.
Cena 220e
NAPOMENA:
- Cena manje vise fiksna, za dolazak na adresu i ljude sa kojima sam ranije poslovao, može simboličan popust; poštedite me Vaših ponuda.
- Preuzimanje isključivo u Novom Sadu ili okolini, želim da se lično uverite u ispravnost i stanje onoga što kupujete.
- Radna garancija po dogovoru, koliko god vam je potrebno da se uverite u ispravnost uređaja.
- Nisam zainteresovan za zamene bilo kog tipa, imam sve što mi treba u životu Bogu hvala.
- Kontakt najbolje na poruke za početak pošto imam malu bebu kod kuće, mada u razumno vreme moze i na 060/62-63-536 Vlada
Srecna kupovina.
Prilozi
-
2,9 MB Pregleda: 27
-
3,3 MB Pregleda: 28
-
3,4 MB Pregleda: 27
-
2,2 MB Pregleda: 26
-
2 MB Pregleda: 25