Pa s' obzirom da je novija verzija 860ice, svakako jesteGledao sam pre neki dan; čini mi se, barem po specifikacijama, da je 870 evo bolji.
Pa i to je opcija, što da ne. Imam već jedan 2.5" SSD, bili bi "simetrični" u kućištu kada bih uzeo još jedan, ali to nije uopšte bitnoKingston A2000 razmotri, odlično se pokazao, što da ne iskoristiš M2 slot.
Nisam baš siguran na šta misliš pod imunitetom? Osim toga, samo mi je bitan kapacitet i brzina, ostalo manje važno@blackmore1911 : zavisi po kojim kriterijumima gledaš, kao i uvek.
- format
- cena
- kapacitet
- imunitet
- brzina
Kad kažem simetrija, mislim na ovo:Da, pa samsung je poznat da sporiji "gubi zdravlje" od ostalih ssd-ova. Ako ništa drugo, čovek se manje nervira.
A ovo za simetriju diskova još nisam čuo!
Ako zanemarmo simetriju, mislim da a2000 zadovoljava sve kriterijume.
Vidi, na nekim testovima 860 vs 870 evo ljudi lepo koriste 2TB 870tku i 1tb 860tku i zamisli 2TB je malo brzi, prosto ne znam kako je to moguce (sarkazam)Aj da hijackujem temu, jel 870 EVO idalje najbolja kupovina kad je reč o 1TB/2TB modelima?
Koja prodavnica je u pitanju?Pozdrav, opet ja. Gledao sam garantni list koji sam dobio za samsung ssd 870evo i nigde ne pise kolika je garancija. Kupio sam u jednoj poznatoj nasoj radnji. Pitao prodavca on mi rekao 2 godine, pozvao njihovu sluzbu za reklamacije isto 2 godine. Na pakovanju pise "5 years limited warranty". Znate o cemu se radi? Ocekivao sam bar 3 godine garancije.