Nije mi još nužno da kupim fon.To je bar lako zakljuciti S9 daje skoro 100.000 vise u antutu znaci da je daleko bolji po hardveru.
S9 ima mnogo bolji procesor. Sdruge strane A70 ima minimum 2GB vise memorije, 6GB u odnosu na 4GB kod S9 a ima modela i sa 8GB
Po mojoj proceni verujem da ako se telefon uzima na duze staze vise znaci kolicina rama nego sama jacina procesora. Osim ako cepas i igre onda tu treba sve uzeti u obzir.
S9 jeste bolji telefon ali je polovan dok je A70 novijeg datuma i nov. Teska odluka. S9 izgleda malo zaosta po pitanju izgleda u odnosu na A70
S9 ima mnogo vecu gustinu pixela tj. ostriji prikaz slike na display-u ali A70 ima daleko veci display.
Ja bih isao na A70 jer je nov i ima 2GB vise rama sto ce vec za godinu dana dosta da znaci. Ako mozes ti dobaci za A80 koji je skuplji 100€. Skupljaj lovu ako ti nije sad nuzno da kupis fon.
Koristim samsunge već duže vreme.Ali promena nije problem.Xiaomi mi9 deluje kao bolji izbor od Xiaomi mi9 T jer ima bolji procesor i bolji ekran. tj oba imaju AMOLED ali Xiaomi mi9 ima Super AMOLED.
Ocekujem sad odgovor od otvaraoca topika hocu samo Samsung xD
EDIT sad pogledao testove i ostao zatecen
Definitivno trebas razmisliti o kupovini ovog telefona jer dobijas brutalne performanse a uz to i nov telefon kosta 350 evra model 6/64 ako hoces 6/128 +40 evra I ajde da su ove performanse po ceni IPS displaya ali dobijas i Super Amoled tako da bukvalno ne gubis nista
Pogledajte prilog 31298
Ne planiram nešto preterano da igram igriceTo je ono što si rekao @Dom1nat0R, ako igra igrice na telefonu nek ide na mi9. Meni je lepši 9t pa sam se odlucio za njega
da li je bolji 9t ili 9?To je ono što si rekao @Dom1nat0R, ako igra igrice na telefonu nek ide na mi9. Meni je lepši 9t pa sam se odlucio za njega
Dao ti je dominator odgovor. Meni je 9t lepši i zanimljiviji.da li je bolji 9t ili 9?
KlasikaZa sta planiras telefon da koristis prvenstveno? Igrice, posao ili sta vec?
Primetio sam da poslovni ljudi vecinom koriste iphone, a BlackBerry sam video mozda 3 puta u zivotuGadjaj onda 9t..Mislio sam ako ti je prioritet posao da gadjas na BlackBerry..Neko ce reci da sam lud ali iskreno za posao nema bolje iz iskustva pricam.
Sto kaze moja baba ako ne znas sta je bolje,uzmi ono sto je skuplje.Mi9T Qualcomm Snapdragon 730
Mi9 Qualcomm SDM855 Snapdragon 855
Mi9 ima mnogo bolji procesor i po meni je to bolji izbor a i Mi9T kosta 270 a Mi9 kosta 350 tako da se vidi koji je telefon bolji.
Ovo sa Blackbarry pravi se da nisi procitao.
Uzimao sam par puta mi 8 i mogu reci da ima vrh kameru,i super radi.Ja samo mogu da kazem da je SlavnK dao odlican predlog jer za 350 evra prakticno dobijas performanse S10 telefona koji kosta vise od duplo. Naravno kvalitet izrade nije isti ali daleko od toga da je los. Xiaomi je odlican brand i mislim da za 350 evra nema sanse da kupis bolji telefon pa cak ni polovan a ovo jos novo. Sta reci. Sve ovo ne bi bilo tako dobar paket da Mi9 koristi IPS LCD ali koristi SuperAmoled i taj telefon je jedna prava poslastica za koriscenje.