Fiki
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 06.02.2018.
- Poruka
- 933
- Rezultat reagovanja
- 683
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 1600 AF
Motherboard:
ASROCK AB350 Pro4
RAM:
2 x 8GB DDR4 2773Mhz
VGA & cooler:
Fighter AMD Radeon™ RX 6600 8GB GDDR6
Display:
Phillips 24"
HDD:
256GB A2000 NVME + SSD Patriot 120GB + WD Blue 320GB + 1TB Segate
Case:
Blueberry
PSU:
Thermaltake Litepower 550W RGB
Optical drives:
Asus
Internet:
Cable 600/60 SBB
OS & Browser:
Windows 11 64Bit
Other:
Mi 11 lite 5G NE
Posto sam danas video da za moju plocu ima zvanican BIOS za ove procesore i uradio sam vec update na poslednji, razmisljam da se castim sa procesorom, a moj 1600AF prodam ( Ako uopste ima smisla da ga prodam )
Realno, igram samo u 1080p i uskoro cu da promenim graficku ali isto neku polovnjacu cisto fore radi 1070 ili 1070Ti.
Poenta je koji od ovih procesora uzeti ( 5600 necu jer mi bukvalno nista ne znaci jer ne jurim FPS itd, imam i vise nego dovoljno godina, nego eto, hocu malo da trosim na komp fore radi ).
Cena je ista maltene za sva tri.
Iako ima napisano, ovo je moja ploca, a ako neko ima neku od ovih 350 da zna da ima podrsku sada zvanicnu za nove procesore. Ja pojma nisam imao. Dugo sam proveravao, nije bilo i danas bezveze odem i vidim ovo
Hvala unapred svima, a ovu temu sam i otvorio da vide ljudi sa ovom plocom i slicnim da imaju novi i zvanican BIOS.
Realno, igram samo u 1080p i uskoro cu da promenim graficku ali isto neku polovnjacu cisto fore radi 1070 ili 1070Ti.
Poenta je koji od ovih procesora uzeti ( 5600 necu jer mi bukvalno nista ne znaci jer ne jurim FPS itd, imam i vise nego dovoljno godina, nego eto, hocu malo da trosim na komp fore radi ).
Cena je ista maltene za sva tri.
Iako ima napisano, ovo je moja ploca, a ako neko ima neku od ovih 350 da zna da ima podrsku sada zvanicnu za nove procesore. Ja pojma nisam imao. Dugo sam proveravao, nije bilo i danas bezveze odem i vidim ovo
ASRock > AB350 Pro4
ATX; ASRock Super Alloy; Supports AMD Socket AM4 A-Series APUs (Bristol Ridge) and Ryzen Series CPUs (Summit Ridge & Raven Ridge); Supports DDR4 3200+ (OC) (Ryzen CPU) / 2400 (A-series APU); 2 PCIe 3.0 x16, 4 PCIe 2.0 x1; AMD Quad CrossFireX™; Graphics Output: HDMI, DVI-D, D-Sub; Supports Triple...
www.asrock.com