Proka
Moderator
- Učlanjen(a)
- 12.11.2010.
- Poruka
- 1.558
- Rezultat reagovanja
- 14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Prox
CPU & cooler:
I7 4790k
Motherboard:
Asus Maximus VII Impact
RAM:
Klevv 2x8gb 2400mhz, WC Alphacool D-RAM Modul
VGA & cooler:
ASUS 980TI
Display:
ASUS PG348Q
HDD:
SSD HyperX Savage 120gb, 1tb maxtor.
Sound:
Coolermaster MasterPulse In-ear - Black
Case:
Custom build
PSU:
Cooler Master: Silent Pro M2 850w
Mice & keyboard:
Asus CLAW, Asus Tactic PRo
Internet:
SBB Fiber 40/5
OS & Browser:
Ubuntu 14.04/Windows 10, Google chrome
- Urednik
SPONSORED BY :
Ево после дужег времена напокон и ја да кренем са модом који сам неколико пута спомињао, идеја је била идентична од старта али се концепт мењао.
Од висеће полице до старог радија, наравно сам мод је диктирао и прилив новца и могућност да исти потрошим на ово.
Скицу пројекта немам јер нисам вичан раду у програмима где бих то могао да одрадим а да притом изгледа како треба.
План је да се спакује све на Coolermaster test bench-u уз комбинацију пелксија, док ће радијатор, резервоар и пумпа ићи на зид.
Идеја је у глави и полако како буде мод напредовао биће вам јасније.
За сада користимо следеће компоненте (могуће промене)
MB : Asus Rampage IV Extreme 2011
CPU : Intel I7 3820
GPU : GTX 970 (Water Cooled, SPONSORED BY ALPHACOOL)
Cooler : Phobya 360lt (POWERED BY MICRI!)
RAM : HyperX Savage SPONSORED BY HyperX (Water Cooled, SPONSORED BY PHOBYA)
SSD : HyperX Savage SPONSORED BY HyperX
PSU : Coolermaster M2 Silent 850
Case: Coolermaster Test bench V1
Light : 2х NXZT Red sleeved led
Oдмах да напоменем, ово ће бити прогресиван мод, јер ће ми темпо диктирати новац и време, рок који сам задао себи је почетак септембра.
Да се вратимо на почетак и да вам покажем у ком правцу ово иде.
У моду ће као што каже назив доминирати црвена боја и секира (некако логично :p)
За сада смо одрадили следеће, бенч спреман за пескарење и пластификацију. Боја пластификације BloodRed. Уз сарадњу Дејана (MegaSkot) однет у петак за Нови Сад па ће он одрадити или ти помоћи са одабиром правог мастора.
Организовали израду ковера за радијатор и бенч преко Warmaster (хвала брату по бради)
У плану је да се предњи део бенча затвори мат црним плексијом а на средини исте биће црвена секирица, која ће бити осветљена црвеним лед диодама.
Наручен тамно црвени паракорд за сливовање напајања, стиже кроз пар дана, и планирам да одрадим слив за овај мој полу модуларни Coolermaster M2 Silent 850.
А сада мало слика :
слике пре пескарења и пластификације :
Узета плоча пре пар дана па ево пар фотки пре склапања.
Asus Rampage IV Extreme 2011
P.S Слабо баратам фотоапаратом и фотошопом па се надам да су фотографије задовољавајућег квалитета.
До следећег упдејта.
Ево после дужег времена напокон и ја да кренем са модом који сам неколико пута спомињао, идеја је била идентична од старта али се концепт мењао.
Од висеће полице до старог радија, наравно сам мод је диктирао и прилив новца и могућност да исти потрошим на ово.
Скицу пројекта немам јер нисам вичан раду у програмима где бих то могао да одрадим а да притом изгледа како треба.
План је да се спакује све на Coolermaster test bench-u уз комбинацију пелксија, док ће радијатор, резервоар и пумпа ићи на зид.
Идеја је у глави и полако како буде мод напредовао биће вам јасније.
За сада користимо следеће компоненте (могуће промене)
MB : Asus Rampage IV Extreme 2011
CPU : Intel I7 3820
GPU : GTX 970 (Water Cooled, SPONSORED BY ALPHACOOL)
Cooler : Phobya 360lt (POWERED BY MICRI!)
RAM : HyperX Savage SPONSORED BY HyperX (Water Cooled, SPONSORED BY PHOBYA)
SSD : HyperX Savage SPONSORED BY HyperX
PSU : Coolermaster M2 Silent 850
Case: Coolermaster Test bench V1
Light : 2х NXZT Red sleeved led
Oдмах да напоменем, ово ће бити прогресиван мод, јер ће ми темпо диктирати новац и време, рок који сам задао себи је почетак септембра.
Да се вратимо на почетак и да вам покажем у ком правцу ово иде.
У моду ће као што каже назив доминирати црвена боја и секира (некако логично :p)
За сада смо одрадили следеће, бенч спреман за пескарење и пластификацију. Боја пластификације BloodRed. Уз сарадњу Дејана (MegaSkot) однет у петак за Нови Сад па ће он одрадити или ти помоћи са одабиром правог мастора.
Организовали израду ковера за радијатор и бенч преко Warmaster (хвала брату по бради)
У плану је да се предњи део бенча затвори мат црним плексијом а на средини исте биће црвена секирица, која ће бити осветљена црвеним лед диодама.
Наручен тамно црвени паракорд за сливовање напајања, стиже кроз пар дана, и планирам да одрадим слив за овај мој полу модуларни Coolermaster M2 Silent 850.
А сада мало слика :
слике пре пескарења и пластификације :
Узета плоча пре пар дана па ево пар фотки пре склапања.
Asus Rampage IV Extreme 2011
P.S Слабо баратам фотоапаратом и фотошопом па се надам да су фотографије задовољавајућег квалитета.
До следећег упдејта.
Poslednja izmena: