• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Razni FREE programi @ DVDVideoSoft.com

ZoNi

Free SW Guru
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
3.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Razni FREE programi @ DVDVideoSoft.com

http://www.dvdvideosoft.com/index.htm

Programi za konverziju audio i video fajlova, za skidanje sa YouTube i konverziju u "standardnije" formate, rezanje, ripovanje, seckanje i rotiranje videa...

Sve u svemu, 23 besplatna programa, vrlo jednostavna za upotrebu; svaki program ima i jednostavno objašnjenje za upotrebu na sajtu (How to use). Moguće je skinuti SVE programe kao celinu (Free Studio) ili samo one delove koji su potrebni.

Wiz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
06.05.2009.
Poruka
564
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Je l' ja grešim ili je Snapfiles izbacio ove programe sa svog sajta?

Postajem sve ljući na Snapfiles, u poslednje vreme bezmalo ne možeš da napišeš recenziju programa ako mu daš ocenu manju od četvorke. A oprosti se od kritike ako je Marco Gramsee programu dao 5 zvezdica, nikad ti to neće objaviti (objave, valjda, jednu od 100, da se vlasi ne dosete).

Ako pogledaš, Snapfiles ima (verovatno) desetine hiljada korisnika i 3-4 nove korisničke recenzije dnevno, što govori da se, valjda, više od 99% ne pušta. To je problem jer kad naiđemo na neki program koristimo recenzije korisnika kao putokaz. Sve češće mi se dešava da skinem program koji je dobio sve same pohvale od korisnika i vidim da je a piece of crap. Nije ni čudo kad se negativne recenzije ne objavljuju.

Ne znam šta je ideja čoveka koji vodi Snapfiles ali ja, koji sam 10 godina svakodnevno odlazio na ovaj sajt, sad na kratko bacim pogled jednom u 2-3 meseca. A ne verujem da sam jedini.

Ideja moderisanja korisničkih recenzija je da se ne objavljuju gluposti, besmislice, budalaštine... A ne da se unapred ponderiše kakva treba da bude prosečna korisnička ocena i da se određuje da li korisniku sme da se ne sviđa neki program. Ako program objektivno loše radi a ti to ne možeš da napišeš onda to već postaje neka vrsta prevare od strane Snapfiles sajta. A nije dobra usluga ni autorima programa, kojima negativan feedback, u stvari, mnogo više koristi od pozitivnog, jer zahvaljujući njemu popravljaju svoj program.

Poslednja izmena:

ZoNi

Free SW Guru
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
3.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ne znam da li je SF izbacio ove programe, niti znam da li ih je ranije bilo ;) Takođe, ne pratim ni korisničke "rivjue" na sajtovima za download.

Wiz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
06.05.2009.
Poruka
564
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
E šta ti je srećan čovek... A ja ne da pratim, nego blesav pa ih još i pišem. :d

Vrh