Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Da tek sada vidim u cemu je stos, nisam primetio jer je cenovna razlika nekih 3 do 4 hiljada dinara, pa sam mislio da ne dajem tih 4 hiljada za nesto sto mi nece mnogo doprineti, i ulozim u RAM ili slicno, tek sada vidim da ima razlike i to dobre!
Gde mi predlazete da uzmem ovako neku komponentu, novi sam ovde na forumu, planiram da uzmem racunar ove konfiguracije.
Procesor: FX8300, mislim da je bolje da dam isto 3-4 hiljada vise a da dobijem jos 2 jezgra i bolje performanse.
Graficku: Bilo koju R9 280x, takodje moje misljenje jeste da nema nekih velikih razlika samo su proizvodjaci drugaciji.
Ram: 8 GB 1600 Mhz-a.
E sada me zanima koliko jeftino mogu da prodjem za ostale komponente npr. maticna, napajanje i ostalo, da li to ovde mogu da postavim ili moram otvarati novu temu ?