Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pozdrav svima na forumu imam jedno pitanje u vezi Razer proizvoda da budem precizniji Razer Deathadder chroma mis, razmisljam ga kupiti pa gledam razne klipove na netu svi kazu da je ok mis, kakvo je vase misljenje?
Odlican mis, komsija ga ima,
inace imam licno razer nagu nekih pola godine i totalno sam se navikao i neophodni su mi onih 12 digmica sa strane na palcu, malo vise kosta kao i sve od rejzera ali jbg.
Od mene preporuka.
Odlična stvar veliki fan sam Razerovih uređaja uskoro uzimam ovu njihovu smart narulvicu/sat što već ko nije pogledao reklamu neka baci pogleda na nju još ne mogu sebi da dođem od njihovoh načina prezentovanja ovog proizvoda https://www.youtube.com/watch?v=rLTpTcDCecE
ja nisam narocito zadovoljan razerom
imao sam svasta nesto od njih, anansi tastaturu koja je bila ok, nagu epic na koju sam bas navikao ali joj je mesec dana nakon garancije otisao desni mikroprekidac... nije to neki kvar ali ne bi smeo da se tek tako desi misu od preko 16k din... imao malo nostromo i dva para sluski koje su teski ocaj, carcharias i electru...
u svakom slucaju konkretno taj mis, odnosno obican deathadder bas hvale pa verujem da je ok.
htedoh reci da su precenjeni brend nezavidnog kvaliteta...
baci pogled i na neki zowie fk1/fk2, nisam ih koristio ali ih bas hvale pa potrazi neki review.
corsair je isto izvikan ali ga nekako vise gotivim i trenutno imam dosta njihovih stvari koje odlicno rade i mnogo su mi bolje od bilo kog razera...