Da li je 0.999 ili 0.928 mislim da to sigurno nema razlike. Čisto sumnjam da su ovi ispod imali 0.999 srebro.Srebro u zlatarama je valjda 92.8% cisto a navodno Iandh koristi 99.9999% cisto srebro koje je malo efektnije u borbi protiv punoglavaca.
Sto se tice toga da li je dovoljno - meni je bila 6 meseci dovoljna i samo destilovana voda. Nazalost, suvise cesto menjam hardver da bih testirao ista na duge staze .
Nomads used silver coins to improve drinking water quality. Well water containing copper and silver coins is very bright, due to the biocidal affect of these metals.
Since 1869 various publications have appeared on disinfection properties of silver. Some European and Russian villages have been using silver for drinking water treatment for many years.
Napravi ovo i nema glava da te boli. Nema zivota u tome, a performanse su odlichne, dok nece doci do bilo kakve korozije metala unutar blokova, shtavishe, bice chisti kao sunceA moja preporuka, a verujem da ce se vecina sloziti sa mnom je da uzmesh lepo glacelf autosupra antifriz i litar destilovane vode i napravish rastvor 90/10% Voda/antifriz...