Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Šasija je ista kao od Chaser A31. Dakle cela unutrašnjos je kao Chaser i još nekoliko Tt kućišta. Samo je sa spolja neka druga plastika. Time rečeno, mene zanima samo cena kućišta.
Ta šasija je inače dosta dobra.... jedina velika mana je donja rupa za provlačenje kablova što je mala, tj. iste veličine kao i ostale rupe. Ako ubodu neku lepu cenu, imaće dobro prodaju s obzirom na to da su prestali uvoziti Raidmax kućišta.
I ja sam dobio potvrdu da ce biti oko 50ak eura, to je stvarno dobra cena... Jeste unutra isto kao Chaser A31, ali izgleda da ima neke dodatne mogucnosti, tj da je unapredjeno. Videcemo kada dodje na test.
Vrlo primamljiva cena. Samo kad bih pazario ovo kuciste, definitivno bih mu radio side window i prednju mrezu stavio da bude iz jednog dela. Ali sa druge strane, za pare koje bi to izaslo moze da se uzme R4 Define White, koji ima i sound dampening, side window, vrlo verovatno i cvrscu i kvalitetniju konstrukciju, plus lepsi dizajn. Ali cekamo review, mozda bude interesantno